Årssammanfattning – juli 2015

juli1
Så kom Juli månad. Jag och Sara var mammalediga ihop mest varje dag och för att liva upp oss i allt babykaos åt vi finlunch på Johan P.
juli2 juli3 juli4
David gick på semester och det var så härligt att ha all denna tid tillsammans. Vi firade Stephanies födelsedag ute på deras ljuvliga gård.
juli5
Vi passade på att ta tillvara på den lite mer svala morgonen och gick då promenader och åt frukost på olika kaféer.
juli6
juli7
Vi besökte Moderna museét och åt deras sopplunch. Estrid var glad i hågen.
juli8 juli9

Min bokklubb hade sommaravslutning och vi träffades då allihop hemma hos mig. juli10
Vid tre månader ändrades mycket och Estrid blev en riktigt glad spiilevink. Det var mycket skratt och bus och det var skönt i mammahjärtat.
juli11
Jag gick ut och åt med en mamma från mammagruppen. Vi åt härlig pasta på Via Napoli och pratade mycket om hur konstigt det kändes att göra något utan barn. Bara vara vi.
juli12 juli13
Estrids faster, farbror och kusin Loella var på besök i Skåne och det var kusinmys för hela slanten. Det var så härligt att se hur kul Loella tyckte det var att få gulla med minikusinen Estrid. Och Estrid tycker Loella är världens roligaste. Jag tror de två kommer hitta på mycket bus i framtiden.
juli14 juli15

Det blev riktigt varmt och vi höll oss inomhus om dagarna. Men på svala sommarkvällar gick vi långa promenader vid havet. Solen färgade himlen både gul, röd och rosa och den svala brisen gjorde en svettig bebis gott.juli16
Vi åkte till vår sommarstuga för bad, grill och försök till härlig avslappning, men det gick sådär. Estrid hade det sjukaste humöret och vi var alla lite smått traumatiserade. Men nu är allt glömt och förlåtet, men jag vettetusan om vi någonsin kan besöka Kalmar slott utan att minnas de fruktansvärda bilfärderna dit och hem. =)
juli17 juli18
Jag pyntade Estrids vagn med en jättefin mobil från Littlephant.
juli19
Det blev värmerekord och om dagarna var det över 30 grader. Jag gick morgonpromenader med Estrid men annars höll vi oss inne. På kvällen gick vi återigen vid havet. Pappa och David tog ett kvällsdopp och Estrid luftade fötterna i en kvällsluft som trots den sena tiden fortfarande var varm.
juli20 juli21 juli22
Vi var sommarfina och matchade i vitt!

juli23
Jag köpte fina ljusstakar från Svenskt Tenn som jag längtat efter hur länge som helst. Dessa måste vara något av mitt bästa inköp ever. Har haft otroligt mycket glädje av dem.

juli24

Gabbi bjöd in på tjejbrunch!juli25

CCC gick av stapeln! Det var en explosion av rosa, american BBQ, rosé, brännboll och party all night long.juli26 juli27 juli28 juli29
Jag köpte nya byxor! Och bokade tid hos frisören. juli30
Malmö fortsatte bada i solsken.

Det var Juli det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x