Veckonytt #135

GUD vad det är klydd på bloggen. Det är ett under att ni står ut! Men nu ska Anna-Irene hjälpa mig med en helt ny design, ny plattform, ny domän och hela baletten. Allt skräp från när jag blev hackad ska rensas bort. Och jag längtar att få ordning på det här! Igår gick det inte att komma in på bloggen alls så därför kunde jag inte göra veckans veckonytt. Så därför får ni det nu!

Först ut är denna härliga artikel med tips på hur man laddar upp och tränar inför ett lopp. Och det behöver jag! Jag har inte riktigt kommit igång med joggingträning så som jag borde för att klara av att springa milen. Pepp pepp pepp gäller nu med andra ord.

Behöver du tips på studentpresent? Eller bara lyx i allmänhet? Spana då in dessa LJUVLIGA rivjärn från Artilleriet. SÅÅÅÅ fina!

Min blomälskling Hanna Wendelbo har, i samarbete med Adlibris, gjort en guide på hur man ritar blommor. Tänk att kunna måla som hon gör. Hon är verkligen den svenska William Morris. Så drömmigt liv hon lever. Hon går runt där i sitt ljuvliga hus, med sin fina familj (jag är väldigt förtjust i hennes man också) och planterar blommor, plockar blommor och ritar blommor. HUR kan hon och jag ännu inte vara BFF!?!?!

På resan till Samos blev Estrid kompis med en svensk pojke. <3 <3 <3 Och pojkens föräldrar driver ett företag som jag bara måste berätta om. De bor i Arild och har en guldsmedsbutik inne i Helsingborg. De har, som en av mycket få företag, fått lov att göra smycken av humaniam. Det är metallen från nedsmälta beslagtagna illegala vapen. Nu gör de vackra smycken av detta material. Jag blev helt förälskad i denna idé! Vilken fantastisk grej. Snacka om smycke med inneboende kraft, mänsklighet och styrka. Arilds links heter företaget. Kom ihåg det. Jag tror detta kan bli hur stort som helst.

Sommarens mest magiska topp hittar du här! Trendfärg, trendmodell och så romantisk! Vacker till högmidjad kjol och till vita eller blåfärgade jeans.

Den här artikeln går igenom 5 saker som man aldrig ska göra avkall på i en relation. Och jag håller med om varenda en. Jag skulle vilja påstå att jag vet en hel del om dåliga och destruktiva relationer genom att jag i mitt arbete träffar så många människor som levt i destruktiva relationer. Det är livsfarligt när man i en relation blir isolerad från sina vänner, gör avkall på sina egna intressen och får en naggad eller till och med förstörd självkänsla.

INGEN ska gömma sig i vassen och ALLA ska få känna sig vackra på beachen. Det handlar bara om att hitta badkläder som passar. En välsittande baddräkt eller bikini kan få en att känna sig så vacker. Det får vara slut på att kvinnor gömmer sig i bylsiga kläder eller ännu värre struntar helt i att vara på stranden. Här är tips på badkläder i större storlekar. Nu LOVAR du mig att du köper en baddräkt eller bikini och utmanar dig själv att våga bära den på stranden i sommar. Du bara måste våga. Du kan inte leva längre i det fängelse du har varit i.

HALLÅ DRÖMVÄSKA! Jag tror jag bara måste ha den här väskan från Acne.

HALLÅ DRÖMSKORNA!!! Jag måste ha dessa med! 90-talsnostalgi när den är som bäst.

Jag jobbar så hårt med mitt mindset kring träning. Ingen prestige, inget om utseende, inget om vikt och inget om kropp. Bara fokus på glädje, svett, styrka och själen. Den här artikeln har hjälp mig hålla fokus rätt. Träna inte för utseende, träna för inre harmoni.

Ha nu en fin vecka min vän! Och stay tuned! Det kommer hela två inlägg till idag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x