Fridas årssammanfattning jan-mars 2016

Man är ingen regelrätt bloggerska utan en klassisk åssammanfattning och därför kommer nu min här. Vi börjar med januari till mars.
januari
JANUARI
I Januari besökte vi Lousiana vilket är lite av vårt mellandagstradition. Det var en kall vinterdag och magiska utställningar. Sen besökte jag jämställdhetsdagarna och åt flärdfull lunch uppe i skybaren på Malmö live. Jag bakade egna sesamkakor som blev hur goda som helst och lämnade julmaten bakom mig och åt chevré och rödbetor många av januaris dagar. Jag köpte en lyxkudde och bjöd in babysimgruppen på fika.  Estrid var världens gulligaste och i januari njöt jag av äntligen må så himla bra. Jag hade temavecka om våld i nära relationer och träffade Birgitta Olsson och älskade politiken. Och Estrid hängde med oma och ops och var söt som en pralin!

februari
FEBRUARI
I februari åkte vi till Höganäs saluhall och hade det underbart. Vi köpte en stringhylla som lyfte hela vårt kök och jag bakade mängder av fina bröd. Jag gjorde ett himla kul blogginlägg om feministiskt litteratur och hängde varje dag med Sara och Jakob och det blev massa kyrkans barntimme. Vi firade Jakobs 1-årsdag och jag och David fick till en datenight och åt gudomligt på Köttbaren. Jag köpte nya powerpumps och fikade vakert på royal copenhagen på 70-årskalas. Jag gick och såg Billy Eliott, två gånger och köpte ett läppstift som heter ”Frida”. Bra månad med andra ord!mars
MARS
I mars köpte jag på mig Excuviance och njöt av att jag äntligen hittat rätt i hudvårdsdjungeln. Vi firade påskafton hos oss och jag fick till en vacker dukning. Vi firade Emelies 30-års kalas och alla fick glittertatueringar och Christina var bäst på limbo. Jag inveg min nya spetskjol och gjorde fint på mitt sängbord. Jag gick på event med Framkalla och ett event med afternoon tea på casino cosmopol, tillsammans med min syrra. Jag gick på opera med mamma och såg Maskeradbalen, men gick i pausen. Vi firade påskdag hos mina föräldrar och åkte på konstrunda med familjen Skovdal, som vi går varje år. Slutligen flögs jag till Stockholm för att spela in två avsnitt i Philip Avents podcast Joller gravid.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x