Veckonytt #37

veckonytt1
Idag ska jag jobba igen. Sommarens första semesterdel har gått mot sitt slut men det gör mig ingenting alls. Det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till kontoret och sätta tänderna i mailkorgen och posthögen. Och eftersom jag bara jobbar 4 veckor för att sedan ha semester igen så känns det helt ok att va tillbaka på jobbet. Det som är så härligt med sommaren är ju att även om man inte har semester så skapar sommaren en mer semesterlik vardag. Det är här mitt första tips kommer in. Malmö sommarscen! Love that! Varje dag händer det något spännande i staden och det är nästan alltid riktigt barnvänligt. Så glad över sommarscen!
veckonytt2
Såklart går ju mina tankar alltid till vårt hus nu. Jag funderar över golv och färgval, tapeter och inredning. Jag tycker H&Ms nya linnekollektion är så otroligt vacker och blir väldigt inspirerad av färgskalan.
veckonytt3
Dame Helen Mirren är ju en drottning! Och feminist! Ja jäklar vilken feminist hon är! Därför vill jag så gärna tipsa er om en intervju i vilken hon beskriver varför alla borde vara feminister.
veckonytt4
Man kan tro att jag är besatt för även denna vecka (!) har jag med ett inlägg från Evelinas ekologiska. Men det är inte klokt vad hon inspirerar mig med sina recept, sin matstyling och sin fotografering. Hon är en riktig superstjärna!
veckonytt5
Den här dyrgripen är så otroligt drömmig. Det måste vara den ultimata sommarklänningen. Jag måste säga att Nathalie Schutermans styling i webbshoppen på sistone varit SÅ inspirerande. Jag sparar ner prick varenda outfit för att sedan på hemmaplan försöka få till något liknande.

Slutligen vill jag rekommendera den här artikeln från Femina om 5 livsval du kommer ångra senare i livet. 

Ha nu en riktigt riktigt fin måndag! Och glöm inte anmäla dig till min bloggträff 1 juli!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x