Veckonytt #83

veckonytt1
Igår var jag knockad! En heldag i tingsrätten, pollenchock, lite sömn natten innan och jag var redo för god natt samtidigt som Estrid. Därför sköt jag upp veckans veckonytt till idag. Jag har i åratal tittat på makeupartisten Lisa Eldrigdes youtubekanal. Hon har alltid haft på sig sina signumringar och jag blev SÅ glad när jag fick mail om att hon nu lanserat en egen smyckeskollektion. Jag ville köpa DIREKT! Tills jag såg priset! =)
veckonytt2
Femina har skrivit en jättefin artikel om vikten av att prata mens med sina barn, och även med tips på hur och vad man ska prata om. Så fint och så viktigt!

1
Här kommer tips på två grymt snygga och prisvärda klänningar. Den blå från Lindex kostar 299 kr och den rosa från Ellos blir din för 399 kr. Sommarens klänningar check!
2
Det har varit MET-gala i New york. Det är alltid den bästa galan för det är en enda lång sagolik kavalkad av de mest enastående kreationerna! Dessa tre är mina favvisar. Men för guds skull, spana in hela röda mattan här.
3
OMG! Jag är helt besatt av att köpa badkläder! Dessa fyra är livets finaste! Från vänster: Röd med volang, sleek marinblå med uddkant, figurkramande tropisk dröm, och skandinavisk lyx. 

veckonytt3
Metro modes nya bloggare Sophia inspirerar till självkärlek, kroppsglädje och kroppspositivism. Grym förebild!
VECKONYTT4
Grymt snygga Johanna Swica, hennes blogg hittar du här, är trött på att få gravidfrågor så fort hennes mage putar minsta lilla. Preach sister! Preach!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Ibland finns det kopior som är lika fina!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

jag tycker att kopior är lite problematiskt faktiskt. jag tänker på det här med upphovsrätt och det kreativa skapandet.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x