Veckonytt #50

veckonyt1
Jag har ganska nyligen hittat bloggaren Charlotte som har bloggen Lever livet lett. Jag blev så himla inspirerad och imponerad av det insekthotell som hon gjort i sin trädgård. Det blev som ett litet konstverk i trädgården. Helt magiskt. Ja hela hennes blogg är helt underbar!
veckonytt2
Nu kommer det underbara höstmörker (ja jag är en av dem som faktiskt älskar det) och jag ser mig om efter nya ljuskällor. Dessa oljelampor är helt magiska! Jag kan tänka mig att de skapar det mest fantastiska sken i hemmet. Klong står bakom dem och jag är helt förälskad.
veckonytt3
Fast bestämd att vi aldrig mer ska ha lösa lappar, bortstädade räkningar och allmänt kaos vill jag nu ha vackra förvaringsaskar hemma så att vi får det riktigt organiserat och härligt. Dessa lådor med lägerhandtag är från Åhléns och är fantastiska!
veckonytt4
En av mina favvisbloggare Josefin Dahlberg har skrivit en fantastisk blogginlägg om vikten av att följa sitt hjärta och sin inre röst. Läs och bli inspirerad!
veckonytt5
Blackballon har fått in Tine K:s nya sammetspuffar. Alltså döööööör! Kan man ha en av varje färg? De finns i olika färger, former och storlekar. Helt helt helt magiska!!
veckonytt6
I höst vill jag vara en färgglad karamell och dessa underbara byxor från Twinset är perfekta. Ge mig nu!!
veckonytt7
Feminas skönhetsbloggare Jessica har listat produkter för känslig hy. My god, detta skapar enormt habegär hos mig. Vill verkligen ha dem alla. Jag tycker produkter för känslig hy brukar passa mig väldigt bra.
veckonytt8
Reese Witherspoon säger ”Fly från män som inte klarar av dina ambitioner. Fly. ” och jag håller helt med! In och läs hela artikeln!
veckonytt9
Silvana Imam är verkligen helt unik. Rappare, invandrartjej, muslim och lesbisk. Just nu kommer en film om hennes liv och hon berättar så fint om sin utsatthet i skolan. Eller ja, det är ju inte fint att hon blev utsatt, men det är magiskt att se var hon befinner sig i livet idag. Go girl!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Beata
6 år sedan

Härligt med veckonytt! 😀 Åh jag längtar till att se den där filmen med Silvana, hon är så himla inspirerande! Ha en fin dag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Beata
6 år sedan

om du ser den måste du berätta vad du tyckte! <3

Pia Widlund
6 år sedan

Hösten kan vara underbar. Lukten av löv, elda i trädgården, grilla korv och springa ute!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

copy paste på allt detta!

ISA
ISA
6 år sedan

Måste säga att konceptet veckonytt är himla kul! Fint att hylla och lyfta andra med 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
6 år sedan

tack vad glad jag blir! och kan du fatta, nu har jag gjort det varje vecka i ett helt år. Crazy!

Maja
Maja
6 år sedan

Jättefint veckonytt. Jag har en sån där oljelampa, och ja, den är fin.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maja
6 år sedan

gud så avundsjuk jag blir! men också peppig för din skull =)

Annica Nordström
6 år sedan

Men å vilket underbart insektshotell! Sådant skulle jag oxå vilja ha på min tomt. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annica Nordström
6 år sedan

visst är det så jäkla coolt!

Finurliga fröken
6 år sedan

Åh nya bloggar att titta på. Älskar sånt.

Filmen om silvana längtar jag efter. En sån jävla power brud!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

<3 <3 <3

Lev Livet Lett Lokki
6 år sedan

Du er bare et så raust og fint menneske – tusen takk for så vakker omtale – du kan tro jeg ble glad <3 TAKK! Og takk for fine tips til annen inspirasjon! Jeg elsker også å organisere – og de lådorna! LOOOOVE! Masse lekkert i dette innlegget!!
jeg ønsker deg en finfin uke videre og sender med en stor klem!
Charlotte

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lev Livet Lett Lokki
6 år sedan

Du är så himla bra och väl värd att lyftas!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x