Veckonytt #60

veckonytt1
God morgon alla ni ljuvliga människor där ute! Ska du vara julledig? Jag jobbar blott två veckor till och sen är jag ledig i två veckor. Ahhhhh dör så ljuvligt! Jag är dock inte kvinna som ändrar på rutiner sådär hipp som happ så därför är det dags för veckans veckonytt. Först ut är den grymma fjäderkrage från Glitter. Alltså WOW, detta måste vara den coolaste accessoaren på länge!
veckonytt2
Jag tycker fortfarande det är så förfärligt sorgligt att Magdalena Ribbing gått bort och därför är det extra fint att hennes smarthet lever vidare. Jag tyckte om den här artikeln som sammanfattar hur hon träffsäkert råder oss alla att agera när vi får dumma kommentarer. In och läs för det är precis det man annars brukar komma ihåg i efterhand.
veckonytt3
Jag är glad att jag är en kvinna som unnar mig lite lyx och flärd. Men vad jag däremot inte gillar är min ibland slarviga sida när det kommer till att vårda dem. Därför var den här artikeln om hur jag bäst ska ta hand om kashmir verkligen mitt i prick på vad jag behövde just nu.
veckonytt4
Här är de 7 bästa tipsen för att känna dig motiverad inför jobbveckan. Jag tackar och tar emot och känner peppen komma till mig denna tidiga måndagsmorgon.
veckonytt5
Behöver du boosta självförtroendet? Läs då denna artikel med fem konkreta tips på hur du ska stärka den!
veckonytt7
Det blev mycket deppigt denna vecka, men det är nog för att jag själv vill få fram den här härliga ”ny är det snart 1 januari och alla möjligheter står till buds”-peppen omgående. Den här artikeln handlar om hur du kan göra sista delen av året superbra och produktivt. Jag tänker att det blir min språngbräda till planeringen inför 2018.

Ha nu en underbar start på veckan min fina vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Underbar accessoar!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

visst är den!? jag bara måste ha en sådan känner jag!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x