Jag har uppdaterat med ny hudvård

ny hudvård-1
Brrrr vilken iskall dag vi haft idag! Dagen började tidigt med julavslutning på Estrids gympa där både jag och David, mormor och morfar följde med och svingade i lianerna. Därefter åkte vi hem till mina föräldrar för att fika och där anslöt även Paula och Fredrik. Jag gick på en kall powerwalk (kommer återkomma till detta för jag behöver din hjälp!). Sen var det julmarknad i Skanör, inköp av julgranar. Japp, i år kör vi två. En till familjen och en liten till Estrid. Kalla och frysliga var det skönt att till slut komma in i värmen. Hemma lagade David en mysig köttfärssås och jag och Estrid klädde granen. Men nu, tillbaka till min powerwalk. Allt är ok förutom mina ben. De blir röda och jag har typ förfryst dem för två powerwalks i rad har de kliat som fanken när jag kom in. Jag behöver med andra ord träningsbyxor anpassade för riktigt kalla vinterdagar. Har du tips? Nåväl, nog om detta för nu ska vi gå in på det riktigt viktiga. Nämligen min nya hudvård. Det var ett tag sen jag bloggade om vad som landat hemma hos mig, så jag tänkte bjuda er på en liten genomgång.

Jag är ju frälst i peeling, och då särskilt peeling pads. Jag har hört så mycket gott om Pixi peelande produkter att jag visste direkt att jag ville pröva glow peel pads. Jag har den vita glamglowmasken, och ÄLSKAR DEN, och när jag läste en recension om den gröna, powermud, blev jag himla nyfiken. Det här är något så spännande som en lera-till-olja-mask så den rengör som en lermask men utan att torka ut huden. Perfekt att använda vintertid med andra ord. Jag har bara testat den en gång, men so far so good! Sen köpte jag två saker som jag kände var sådana där härliga produkter att ha när man vill rå om sig själv lite extra. Superlyxiga ögonmasker, stress relief eyemask, från Estée Lauder. Det är så himla lyxigt att lägga på dessa masker under ögonen och känna hur den känsliga huden där får en extra boost. Jag inbillar mig att jag ser piggare och mer ”plumpad” ut. Slutligen hittade jag ett nytt ansiktsvatten från Decléor, Aurabsolu mist, som föll mig i smaken. Ett uppiggande ansiktsvatten som går att använda i din hudvårdsrutin eller så som jag tänker använda den. Nämligen på jobbet. Jag älskar att ha en mist på skrivbordet och spraya när ansiktet känns torrt eller ögonen trötta.
ny hudvård-2
Tiden har nu även infunnit sig för mig att testa retinol. Retinol är ett A-vitamin som har supersmå molekyler. Det innebär att retinol kan tränga ner till det undre hudlagret, vilket andra ämnen inte klarar av. Detta är alltså superämnet för att motverka solskador, rynkor, acne, acneärr, pigmentering. Ja allt egentligen. Jag har inte problem med acne längre. Jag får den enstaka finnen då och då, MEN jag har mycket rodnad kvar på grund av de ärr jag har från acnen. Jag hoppas detta ska kunna hjälpa mig att få en jämnare hudton.

Produkten jag valt att testa är Paula’s choice retinol booster. Nu ser jag verkligen fram emot underverk! Hehe!
ny hudvård-3
Få saker sliter på huden som den kalla vintern och den varma inneluften. Jag vill tillföra fukt till min hud varje dag. Därför var jag bara tvungen att testa två produkter ur Cliniques moisture surge-rutin. Nämligen serumet hydrating water gel koncentrat och masken overnight mask, som man ska sova med över natten. Båda produkterna är ämnade att tillföra fukt, lugna huden och hålla den i balans. So far so good! Jag är verkligen förtjust i dessa produkter, men jag ska testa dem lite till för att vara helt säker.

Så, detta var lite nya godbitar i mitt badrumsskåp. Är det någon särskilt produkt du är nyfiken på och vill att jag skriver mer om? Eller är det något annat i hudvårdsväg som du vill att jag bloggar särskilt om? Vilken hudvård använder du dig av? Kan vi inte grotta ner oss lite i beauty nu?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Härligt med nya hudvårdsprodukter. Jag blir som alltid förvirrad, köper en massa och sätter i skåpet. Jag behöver en rutin eller schema;
1. Rengöringsprodukter
2.. dag/natt creme
3. Syra-när?
4. Annat man ”måste” använda.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

jag gjorde ett inlägg till dig om detta. Hoppas det blev lite tydligare. Annars får du återkomma så ska jag utveckla. Kan prata om detta i evigheter!

Linda
6 år sedan

Idag har vi firat min sambo i efterskott, vi kör våran traditionella julgröt, skinkmacka, glögg, must, pepparkakor och lussebullar, så här har det varit fullt upp. Efter kalaset så somnade lill hjärtat direkt men vaknade efter en kort stund med 39,8 i temp.
Men nog om detta. Känner igen det där med röda och kliande ben efter att ha varit ute i kyla, inget skönt alls. Tyvärr har jag inga bra byx tips att ge dig.
Ha en fin kväll
kram Linda

Josefine
Josefine
6 år sedan

Rekommenderar att du har ett tunt ullunderställ på dina promenader, hjälper mot röda och kliande ben. Craft har annars bra, fodrade vintertights.

Kram och tack för din fina blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

åh tack! ska GENAST införskaffa!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
6 år sedan

förresten, kan du inte hjälpa mig med länk till de fodrade vintertightsen? Hittade inte… 🙁

Sara Borg
6 år sedan

Underställ i merinoull närmast kroppen och sedan tar du dina vanliga brallor över!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

haha jag VISSTE att jag kunde lita på dig! <3 tips på vilket jag ska köpa?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x