Du bestämmer rubriken

Du bestämmer rubriken-1
Du bestämmer rubriken!

Ja det är sant! Skämt å sido jag känner att ni på sistone kommenterat så himla mycket och jag känner mig otroligt glad och tacksam för det! Så tack! Jag tror att anledningen till att ni kommenterat så mycket är för att jag skrivit om sådant som ni vill läsa. Eftersom jag vill fortsätta göra det så tänkte jag att vi skulle köra en ny omgång av ”du bestämmer rubriken”. Det går helt enkelt ut på att du skriver en rubrik eller förslag på inlägg så ska jag över de kommande veckorna skriva om just det. Det kan vara alltifrån skönhet, ”mina 10 bästa budgetprodukter” till politik ”vad är skillnaden på Liberalerna och andra partier”. Kommer du inte på en specifik rubrik men istället vet ett ämne eller en fråga du vill att jag skriver om så skriver du det istället.

En blogg är ingenting utan dess läsare och det är så viktigt för mig att serva er med bra innehåll som är underhållande men även matnyttigt. Jag vill att varje inlägg ska ge dig något, antingen ett konkret tips eller en särskild känsla. Eftersom jag ska klara att ge dig precis det du vill behöver jag din input i vad du vill läsa om.

Sen skadar det inte att ha lite av en idébank när det börjar tryta i det egna hjärnkontoret. Så ta nu chansen och påverka och ge mig din rubrik!

Kram!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
7 år sedan

Ohhhh! En ytlig då! Recension på bbcremes eller concealers eller eller eller på asså tappar ord efter graviditeten men du vet highlightercreme typ. Eller smink överlag i ej puderform. Är så torr å det blir så kakigt med puder så önskar tips på smink i crémeform. / Hanna

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
7 år sedan

jaha, bra fråga! den är uppskriven! tack för tips och hjälp!

Boklusen
7 år sedan

Min garderob
Saker jag älskar
Mitt kök
Mina tips på att få vardagen att fungera

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Boklusen
7 år sedan

ja bra grejor! tack för bra inspiration!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x