Veckonytt #89

veckonytt whyred
Stoppa pressarna! Jag inleder veckans veckonytt med livets finaste sandaler! Gud måste ha dessa alltså! Whyred, det blir bättre och bättre för varje säsong!!
nina
Supercoola Nina Åkestam forskare med inriktning på feminism i reklam. Hon slår nu fast att en ökad exponering av andra kroppar än modellmagra kroppar faktiskt bidrar positivt till människors hälsa. Alla trådsmala modeller inspirerar oss inte till en mer hälsosam livsstil. Tvärtom. In och läs artikeln för hon är så himla smart och bra!
veckonytt2
Den här drömmen från Ellos känns som ett måste i sommar. Jag vill bara ha på mig stort och luftig så att jag kan glida runt som en Rivieratant.
veckonytt4
Jag älskar mode och just nu suger jag i mig allt om vad som kan tänkas bli höstens trender. Jag gillade verkligen den här artikeln om vad som kommer vara hett i höst. Bra att veta redan nu för då kan man ju göra bra fynd på rean!
veckonytt5
Klick klick! Yes I must!! Detta fina hårband kommer från Ellos!
veckonytt6
Fler än jag som behöver aktivera barn i sommar? =) Här får du 20 tips på utflykter för barnen. Bara att tacka och ta emot!
veckonytt7
Även vi vuxna behöver aktiveras på semestern. Här är tips på massa festlekar! I love it!
veckonytt8
Äger du ingen tappkran????? Du måste äga en tappkran. Det är ett krav denna heta och underbara sommar. Vi fyller våran varje dag. Idag blev det lime, mynta och gurka, massa is och sedan fyllde vi på vatten och mer is under dagen. Det är en hit för Estrid också som älskar att servera oss vatten nu. Det är också ett finurligt sätt att få i henne vatten då hon älskar att fylla på glaset med den.
veckonytt9
Diadonna har gjort en potatissallad med brynt smör och rostat bovete. Visst låter det helt fantastiskt gott! Jag måste testa detta recept till någon av sommarens alla grillmiddagar.

Nu kickar vi igång denna semestervecka. Vi börjar som vanligt med frukost framför sommarlovsmorgon.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Boel
5 år sedan

Härlig läsning!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x