Veckonytt #75

veckonytt1
Jag LÄNGTAR efter vår och detta veckonytt skvallrar om detta. Kolla bara in dessa underbara skor! De kommer från Zara och checkar av både vårens trendmodell och vårens trendfärg. Give it to me!
veckonytt2
Jag blev så inspirerad av bloggen Blogga i Bagis och har faktiskt kopierat av hennes färgkod rätt av. Snacka om att hon träffade mitt i prick. Denna sagolika rosa färg ska Estrid få på sitt rum nu.
veckonytt3
Sassa Asli berättar om det kvinnoförtryck hon levde under i Iran. En gripande och samtidigt inspirerande livsberättelse.
veckonytt4
Lina Ekh visar upp tre ljuvliga vårsminkningar. Jag älskar hur hon gör det lätt att använda färg! Bravo! Jag blir galet inspirerad!
veckonytt5
Inget peppar igång mig som en lista med FANTASTISKA kvinnor som förändrar världen. In och läs. Det är en order!
veckonytt7
Denna hängslekjol är ren och skär perfektion. Estrid hade varit alldeles ljuvlig i den!

https://youtu.be/snUE2jm_nFA

En mycket talande film där vi får se barns reaktion när de får olika betalt trots att de gjort samma arbete. Slutsatsen är att barn är livets bästa. Så kloka och fina! <3
veckonytt8
Compagnie de Provence kommer nu ut med handtvålar med peppiga citat på. I LOVE IT!
veckonytt9
Även Jo Malone kommer nu med en ny handtvål med doften Earl grey och gurka! Det låter så otroligt underbart och vårigt och alldeles alldeles perfekt!

Nu peppar vi påskvecka! Jag har en hel del arbete att ta itu med här på kontoret innan jag kan gå på ledighet. David får vara hemma och vabba så jag kan riva av jobb. Ha nu en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Så ljuvlig rosa färg!!! Hon kommer att bli nöjd lilltjejen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Jag hoppas det! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x