Min söndag i bilder

Jag hade en så mysig söndag och tänkte visa dig hur min dag var. Från morgonen och prick hela dagen fick mitt signaturdoftljus ”english pear & freesia” sprida väldoft i huset. Estrid och David åkte in till stan och var borta ända till middagstid. Jag fick massor gjort.

Till ljudet av poddar spenderade jag lång tid i tvättstugan. Jag tvättade, manglade, strök och sprayade allt med ljuvligt linnevatten. Även om jag drömmer om en stor tvättstuga kommer jag aldrig sluta slås av hur ofantligt lyxigt det är att ha en tvättstuga. I alla år har jag och David fått tvättat i källaren där alla andra lägenhetsinnehavare också tvättade. Att ha min egna tvättstuga är magi!

Jag åt lunch framför datorn och fick en hel del jobb gjort. Eftersom jag var hemma med Estrid torsdag och fredag fick jag passa på att jobba ikapp lite på söndagen.

Frukost till middag kan vara mitt bästa. Här är havregrynsgröt, rysk yoghurt, hemkokt päronkompott, granola och apelsin. Alltså gud så gott!

När himlen sprack upp drog jag på mig joggingkläderna och stack ut på en liten runda. Nu blommar det här vackra trädet på vår uppfart. jag vet fortfarande inte vad det är för slags träd. Den får sedan något slags bär men det är nog inte körsbär. Så oklart om de går att äta.

Jag sprang min finaste runda som är en grusstig och på sidan är hästhagar, skog och där borta ligger havet. Jag kände på denna runda att jag behöver nya joggingskor så tips mottages varmt.

När Estrid och David kom hem åt vi köttfärssås med stora bitar parmesan och en tomatsallad med olivfräst vitlök, avokado och basilika.

På bordet står min fina trädgårdsbukett. De små blå blommorna är kaukasisk förgätmigej och är en av mina favoritblommor. Jag köpte den förra året som en chansning och är nu helt såld. Den är så vacker i både rabatt och bukett. vid denna bukett satt vi och åt middag och pratade om dagen som varit och veckan som kommer.

Och varje vår är jag så glad över att jag hösten dessförinnan orkade stoppa ner tulpanlökar. Nu kommer det tulpaner på flera ställen i trädgården och det är så vackert! På alla sätt en väldigt skön och avkopplande söndag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
2 år sedan

Längtar så till vår flytt, 2 veckor kvar, sen kommer jag ha en ”tvättstuga” i badrummet i nya lägemheten. Kommer kännas som himmelriket 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x