Lillelördag och en extra skön säng

onsdagmorgon-1
God morgon mina vänner!

Hade ni en fin alla hjärtans dag igår? Om ja, grattis, om nej, who the F cares? Du har dig själv och det ska du vara så himla glad över. Vi beställde hem finhämtmat från Lemongrass och åt framför tv:n. När David nattade Estrid, eller var det Estrid som nattade David? Oklart. Men iallafall, när de två nattade varandra surfade jag på hårprodukter och gjorde en rejäl beställning på nya grejor. Har slut på prick allt. Sen gjorde jag en kopp te, sminkade av mig och kröp ner i sängen med min bok. Så skönt! Eftersom jag har känt mig så trött på sistone har jag gett mig skjutsingen på att jag ska komma i säng tidigare. Om det ibland innebär att jag inte hinner fixa blogginlägg till morgondagen så kanske ni en liten tid kan ha överseende med det.

På tal om böcker. Jag har en lista med böcker jag vill köpa. Den är snart uppe i över 600 titlar. Är detta normalt!? Kommer jag någonsin hinna läsa alla böcker jag vill läsa under min livstid? Vilken sorg om jag inte skulle hinna det. Varje månad hittar jag lätt 50 nya titlar som jag vill läsa. Jag får bli ett supergeni och lära mig läsa en bok parallellt med att jag lyssnar på en annan som ljudbok. Enda sättet att hinna alla tror jag. Detta är med andra ord vad man kallar ett lyxproblem, men det får man väl vara tacksam för att det är det enda man har för tillfället. Det och mina eksem i armhålorna. But hey ho, så länge jag kniper med armarna om dagarna är det ingen som vet att jag inte kunnat använda deo på en vecka. Nog för att jag varit förkyld och stillsam den senaste tiden, men det är väl lite väl tidigt för liggsår va?

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
B I
B I
7 år sedan

Vad trist med armhålorna. Vad använder du för deo? Prova att smörja in armhålorna med kallpressad cocosolja. Läkande och bakteriedödande på samma gång. Passar bra till matlagning också och har en ljuvlig doft.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
7 år sedan

nu tvättar jag med olja och använder en parfymerad skonsam deo och så använder jag talkpuder under dagen. Det rör sig sakteligen framåt. men jag håller med dig, kokosolja är ljuvligt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x