Krämskuggor att vara besatt av

 Ni vet ju att jag älskar krämögonskuggor. Man bara duttar på med ett finger och jämnar kanterna med ett annat och sen är man ready to go. Väldigt tidigt i denna blogg tipsade jag om Maybelline’s color tatoo skuggor. Krämögonskuggor i härliga färger och med mycket bra pris. När Sephora öppnade i Malmö kom även märket Benefit till oss här i söder. Benefit har även de lanserat krämskuggor och jag köpte den här. En brunglänsande skugga som går under namnet ”no pressure”. 

David har skämt bort mig med härliga tax freeprodukter, varav en var en rödbrun krämögonskugga. Alltså min man knows me so well! Jag kommer visa er pronto!

Men som sagt, krämögonskuggor, håll inte tillbaka utan bara kör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *