Event med Yves Rocher hos the Vault

I torsdags hade jag en riktigt nyp-mig-i-armen-stund! Jag valde att satsa på att jobba som influencer mitt under pandemin och därför har inga events, mingel eller tillställningar blivit av. Det har på ett sätt varit skönt eftersom jag verkligen har kunnat fokusera på mitt arbete och inte bli splittrad. Men å andra sidan, vem älskar inte att klä upp sig, mingla med kvinnor och känna sig FAB!? Jag älskar det! Därför var det så megasuperjättemycket underbart att få gå på event i torsdags. 20 kvinnor, med vars ett eget hotellrum, och en gemensam middag uppdelad på flera olika små bord. Helt anpassat efter reglerna med andra ord.

Det var Yves Rocher som bjöd in till eventet tillsammans med hotellet the Vault där vi åt, drack och sov över. Temat var ”lämna din necessär hemma, vi har allt du behöver”. Jag kommer återkomma till detta…

Jag har aldrig tidigare besökt the Vault och nu förstår jag verkligen inte varför för det var helt underbart! Varenda detalj var så genomtänkt, personalen var supergulliga och rummen. alltså RUMMEN!

Eller ska jag säga sviten! Jag fick ett SÅ fint rum. Jag blev alldeles gråtig när jag kom in. Jag kände mig så otrolig speciell och tänkte att kan detta ens vara livet? Och överallt, nej men alltså ÖVERALLT, var rummet dekorerat med produkter från Yves Rocher. På varenda yta, i duschen, i badrummet, på soffbordet, på sängen, på sängborden. Ja överallt! Det var julafton!

Lite såhär såg det ut överallt i rummet. Och så låg där praliner och lakrits och ett välkomstbrev. Jag har aldrig känt mig som Mariah Carey mer än i denna stund!

Jag var liksom inte i Helsingborg. Jag var i Paris. Jag öppnade upp gardinerna och de balkongdörrarna och lät solen och värmen flöda in.

Jag satte mig på sängen och facetimeade David för att visa detta underbara!

Det var så genomtänkt i varenda liten detalj och jag blev så inspirerad! Jag tänkte också ”kommer detta hända mig fler gånger”? Är det såhär det ÄR att gå på events som influencer? Hoppas!

Genom de öppna dörrarna kom ljudet från den porlande fontänen.

Och på andra sidan mitt fönster låg havet.

Jag gjorde mig i ordning för kvällen, provade lite av det nya smink vi fått och begav mig ner.

På eventet var några av mina finaste kollegor. Lina som jag träffat flera gånger och är kompis med på riktigt. Och Filippa som jag bara träffat på instagram och nu också är kompis med på riktigt! Jag lärde känna Lin Mellgard, från Sveriges mästerkock, och vi hade verkligen en sådär love at first sight-känsla till varandra!

Underbara Gabriella som arbetar på Yves Rocher välkomnade oss. The Vault berättade om sitt hotell och vår servitör presenterade menyn.

Blodapelsinlemonad, burata och torsk med smörstekt sparris landade framför mig och allt var så gott! Till efterrätt blev det tiramisu som var så god att jag glömde fota den!

Till bords hade jag, förutom Lina och Filippa, även Jasmin. Vi har känt varandra enda sedan vi var pluttisar på gymnasiet!

Åh så influencigt av oss! And I love it! Efter middagen var vi några som gick upp till mitt rum och tittade på delfinal 2 av eurovision. Jag gjorde det enda rimliga vilket var att ta på mig ett nattlinne och en fluffig morgonrock. Under tiden vi kollade på eurovision krämade jag mig med typ alla produkter vi fick. Sen slocknade jag i sängen och kände att jo, jag kan definitivt vänja mig vid detta.

När jag vaknade på morgonen satte jag på Sky news! Det är semester för mig att lyssna på typ Sky eller BBC. Jag facetimeade med Estrid och David och gick sedan ner till frukosten.

Aldrig har väl en tapet gjort en väska mer rättvisa! <3

Hej hej, här är jag! I gammal jumpsuit och flipflopklackisarna!

Efter frukosten sa vi alla farväl och åkte åt våra respektive håll. Jag åkte till Skanör och kände att drömmar blir verklighet och att jag är världens lyckligaste människa som får dessa underbara kontraster i mitt liv.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine's Stories
2 år sedan

Jag har bott på The Vault två gånger nu. Gillar det skarpt! Så mysigt och fint hotell. Såg ut som ett riktigt härligt 24-timmars event dessutom. Lyx!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x