Veckonytt #17

Eftersom jag inte hann med ett veckonytt förra veckan så kommer det idag ett extra långt och härligt inlägg med massa bra inlägg. Det blir mycket om själen, kroppen och lugnet.
veckonytt1
Modellen och en av mina favorityoutubers Ruth Crille är småbarnsmamma och supergravid med bebis nummer två. Hon har skrivit ett jättehärligt inlägg om varför hon struntar i nyårslöften i år.
veckonytt2
Cup of Jo tipsar om sex bra podcasts!
veckonytt3
Emma har gjort ett jättefint inlägg med hennes proffstips på hur man fotar barn. Och ni ser ju bilderna, hon är sagolikt duktig på att fota barn. In och läs!
veckonytt4
Alejandra, som bloggar på jandi heart eco, har skrivit ett toppeninlägg om konsumentmakt. Hon skriver om vikten av att shoppa medvetet och så ger hon en rejäl känga till HM. Och den är välförtjänt tycker jag. Mycket bra inlägg!
veckonytt5
Efter mitt inlägg om basgarderobens skor, och mitt problem att hitta stövlar som passar mina vader, fick jag ett supertips på Facebook. Tack Anna! <3 I London finns en butik där du mäter dina vader och så görs det stövlar som passar just dig. Stövlarna är lite mer pricy men tänk, äntligen stövlar som passar oss med vader. Wow wow wow! In på Ted & Muffy och spana in utbudet. 
veckonytt6
På Facebook blev jag även tipsad om den här boken, Bad girls troughout history. Om coola kvinnor i historien som inte alltid får det utrymme de förtjänar. Klick klick, jag köpte den omedelbart och längtar nu efter att den ska trilla ner i brevlådan.
veckonytt7
Annie Månsson är superbloggare och har bloggen Vegokäk. Hon har gjort en riktigt bra inlägg om verktyg att använda för att besegra kroppsångest. Ett öppet, ärligt och fint inlägg som jag vet kan hjälpa många där ute.
veckonytt8
Rania, som bloggar på rowantree, flyttade från storstadens hets till en liten ort utanför Sundsvall. Där lever hon slow living och jag vill bo där prick nu. Allt hon gör ser så mysigt och behagligt ut. Det här med slowliving verkar så skönt! Hon har bloggat om att ha tid att leva.  Så otroligt inspirerande!

Ha en fin måndag mina vänner! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annie - lättlagat vegokäk
7 år sedan

Tack för länken och för dina ord! Jag ska genast spana in de andra länkarna.
Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annie - lättlagat vegokäk
7 år sedan

tack! ja gör det! Länkkärlek är alltid den bästa kärleken! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x