Vår mysiga lördag i bilder

I helgen var vi hos Nina och Gustav. Vi har blivit så bra kompisar och jag uppskattar deras vänskap så himla mycket! jag blir också så otroligt inspirerad varje gång jag är där. Gustav är snickare och Nina har ett otroligt öga för inredning så deras hem magiskt! Jag sa det till dem i lördags att jag mår så otroligt bra i deras hem. Det har bra stämning helt enkelt.

Det blev en fin dag som sträckte sig i flera timmar. Estrid lekte non stop med minsta sonen som är jämngammal med Estrid och mellandottern som är Estrids största idol i LIVET! HON HAR MAGTRÖJA! HON HAR MASCARA! HON KAN ENGELSKA! Ja ni hör ju! En dröm för en femåring!

Poolen var öppnad för säsongen och även om vi vuxna avvaktade med ett dopp kastade sig barnen ner i poolen.

Vi kunde lugnt sitta och prata och barnen badade, spelade plockepinn och kollade på film. Det är så fint att ha vänner med barn äldre än Estrid för jag får så mycket bra tankar och ideér om allt sånt Nina och Gustav pratar med de stora barnen om.

När jag träffade Nina hade jag lidit så länge av dålig kompis-självkänsla. Men jag bestämde mig för att vara hundra procent mig själv och bara gilla läget om hon inte gillade mig. Tur för mig att hon gillade det! Och jag kan äntligen vara mig själv. Det känns så skönt! Jag får lov att prata mycket, vara känslig, provtänka och skämta lite mindre PK. Frihet helt enkelt!

Efter lunchen som sträckte sig till middagstid åkte vi och köpte godis, pizza och godricka och sen hade jag, David och Essie den mysigaste Eurovisionkvällen ever!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x