Det årliga julbordet på Skanörs gästis

julbord skanörs gästis
God morgon!
Bara jag är vaken! Resten av familjen ligger fortfarande och sover. Men det gör mig ingenting. Det är en underbar stund när man har en bit av helgmorgonen för sig själv. Då sätter jag på en härlig podcast, bloggar lite och just idag ska jag överraska familjen med en riktigt mysig frukost. Men först vill jag visa er bilderna från när vi åt vårt traditionsenliga julbord på Skanörs gästis. Utan tvekan mitt favvojulbord.
julbord på skanörs gästis-1
Hela familjen var samlad!
julbord på skanörs gästis-2
Godisbordet… Estrid åt sina köttbullar i en rasande takt samtidigt som hennes ögon suktade efter det här bordet!
julbord på skanörs gästis-3
Det är väldigt Carl Larsson inne på vårt lilla gästis. Vi väljer alltid att äta det första passet. Då är vi nästan helt själva under tiden vi äter och sen lagom till det varma, det söta och kaffet har det blivit fullt hus. Det passar oss perfekt.
julbord på skanörs gästis-4
Så mysigt!
julbord på skanörs gästis-5
Jag har ju svårt att få in julstämning i år. Det är nog för att vi inte alls ska vara hos oss på julen utan hos svärisarna på julafton och hos mina föräldrar på juldagen. Och sen har jag ju haft sinnessjukt mycket att göra på jobbet. Nu går jag på helg och sedan tre dagars föräldraledighet. Därefter åker jag till Skellefteå för jobb. Och sen, sen är det äntligen julledigt för min del.
julbord på skanörs gästis-6
Där till höger låg lilla Harry och sov prick hela middagen. Sånt A-barn!
julbord på skanörs gästis-7
Mormor och Estrid tittade på bokstäver.
julbord på skanörs gästis-8
Min syrra var fab i röda byxor och svart sammetsdiadem!
julbord på skanörs gästis-11
Sen vaknade den här gulliga! <3 Han var DEN SÖTASTE BEBISEN EVER i rutig skjorta och finmjukisbyxor. och frisyren! Den är episk!
julbord på skanörs gästis-12
Barnbarnen håller mormor och morfar sysselsatta. Vi tog med oss pysselböcker och ritböcker så att Estrid kunde rita när vi vuxna fortfarande åt.
julbord på skanörs gästis-13
Bästisar!
julbord på skanörs gästis-14
Vi tackade för maten och tog en snabb tur i tomtens släde innan vi åkte hem.

Idag har mamma ett nytt releaseparty för sin nya bok. Vi ska dit senare idag och jag har en ny kjol att sporta! Längtar efter att visa er den!

Ha en fin lördag min vän. Nu ska jag pressa apelsiner, göra american pancakes och duka upp riktig lyxfrukost!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Catinca
Catinca
5 år sedan

Mysig blogg du har! Har läst den ett tag nu och aldrig kommenterat, brukar inte göra det på bloggar. Men måste idag bara säga att bilden med Lilla H ser ut som Karlsson på taket på ett väldigt sött sätt i din mammas famn <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Catinca
5 år sedan

tack för ditt fina meddelande. Så himla dum jag är som tagit sådan här tid på mig att svara på din kommentar. Alldeles särskilt som du inte brukar kommentera. Men visst ser Harry ut som Karlsson på taket! =) Det tycker vi i familjen också.

Emelie
Emelie
5 år sedan

Älskar verkligen att läsa din blogg! Igår fick min fina vän din mammas bok i förtidig julkapp och hon blev så glad! Jag berättade såklart om dig och din mammas dröm och hur jag kände att detta måste vi suporta. Kvällen bestod av att läsa små noveller. Trevligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emelie
5 år sedan

Men åh wow vilken fin kommentar! Du anar inte hur glad du gör mig! <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x