Låt oss alla välla fram ur vassen

Nu när vi är mitt inne i sommaren hoppas jag att du tagit dig fram ur vassen. Inte gömmer du dig där inne väl? Sommaren är nämligen en ren plåga i den där vassen. Men, gjort rätt, är sommaren ren och skär njutning. Solen, havet, sköna tunna kläder, brunbrända ben och avkoppling. Du har lika stor rätt att vara på en strand med din kropp som vilken annan människa som helst.

För mig är vackra, välsittande och bekväma badkläder otroligt viktigt. För små badkläder, eller obekväma badkläder eller fula badkläder gör mig nämligen inte alls avkopplad. Då går jag hela tiden runt och känner hur något skär in eller är rädd att något ska trilla ut. Många kedjor gör i ärlighetens namn riktigt tråkiga badkläder i större storlekar. De erbjuder bara basic och vem vill vara basic? Who wants to stand down istället för att stand out!? Ingen!

Det australiensiska badklädesmärkets Artsand erbjuder badkläder i storlekarna M till 5XL. Jag har badkläderna i storlek 18 vilket motsvarar en europeisk 2XL eller 48. Så otroligt bekväma badkläder. Allt sitter på plats. I den prickiga baddräkten finns en inbyggd kupa och trosorna är rejäla och går över magen och rullar ALDRIG ned. DREAMY med andra ord! Handlar man över 100 australiensiska dollar är frakten fri. Ibland kan man behöva betala tull för varan men tro mig, det är SÅ värt det. Jag har aldrig haft mer bekväma badkläder. Jag föredrar nu att använda bikini framför baddräkt. Bara en sådan sak!

Så om du fortfarande gömmer dig i vassen har jag bara ett enda råd. Köp ett så satans snyggt badplagg att du skäms över att inte visa upp guldklimpen! och sen struttar du, nej väller, ut från vassen och äger den plats du har rätt till.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 år sedan

Du underbara kvinna, vilka bilder och du är ju naturligtvis lika fin i verkligheten.
Ska spana in denna shop per omgående.
Kram

Sara
Sara
4 år sedan

Wowowowow 😍😍 du är så cool och snygg!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x