veckonytt #311

Jag sitter i soffan och skriver. Granen har gått från adventsgran och är nu en julgran i all sin prakt och prålighet. Det skiner och glittrar så hemtrevligt. På tv:n har jag igång en härligt cheesy julfilm. Jag är så redo för denna tid. Det är min bästa bästa tid. Jag tänker samtidigt väldigt mycket på 2024 och vad som komma skall. Det är min blessing and curse att jag hela tiden tänker framåt och aldrig är i nuet. Så dessa sista dagar av året ska jag verkligen bara vara i nuet.

Detta vintervita set är magnifikt tycker jag. Du hittar koftan här (adlink) och kjolen här (adlink).

Lindex har också ett underbart vintervitt set med linne (adlink) och kjol ( adlink) som går upp till stlk XL.

Okej det är är INTE min stil! Men innan du chockas vill jag berätta varför jag tipsar om detta. Här hemma kollar vi på squid game – the challenge. Alltså ett lättsammare (och mindre blodigt) reality-tävlingsprogram och inte den köttiga serien. Om dina barn, som Estrid, ÄLSKAR serien så vill jag tipsa om att ASOS fått in squid game-kläder. De finns här (adlink).

I år ska vi ALLA skina! Därför vill jag tipsa om underbara klänningar som alla går upp till storlek 52. Den här ljuvliga glitterklänningen (adlink).

Eller en härlig sexig långklänning (adlink).

Eller denna otroliga smaragdgröna klänning (adlink)

Åh dessa boots är högt upp på min önskelista (adlink)

Jag köper hellre vackert än praktiskt. men det gör också att jag inte har några bra vinterskor. Dessa är både snygga, varma och praktiska. What’s not to love!? (adlink)

maaagisk tröja med….(adlink)

en magisk matchande kjol (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x