Veckonytt #287

Jag vaknade upp idag med lite rosslig hals och ett fullspäckat schema. Idag står med andra ord ingefärsvatten och massa te med honung på schemat. Jag har en otroligt rolig vecka framför mig. På fredag släpps min webbkurs, på onsdag åker jag till Borås, på tisdag och fredag får ni extra härliga livesändningar och på lördag ska vi hem till vänner på middag. Maxad vecka med andra ord. Jag grundar mig med en skrivdag i biblioteket och här kommer veckans veckonytt.

Den här kappan från COS är everything (adlink). Den ser så otroligt lyxig ut och tillsammans med den tjocka kedjan är stylingen perfekt.

Såg det här fatet hos Lagerhaus och känner att jag bara måste ha det! kan vi ens fira jul i år utan detta fat!? Det är slutsålt online men finns än så länge i lager i många fysiska butiker.

Stickade klänningar är SÅ snyggt men kan ibland kännas lite bylsiga. Då är ett bälte din bästa vän! Jag älskar det här lite tjockare bältet från H&M.

Hos Kappahl finns den här underbara kappan! Jag älskar den! SÅ prisvärd! (adlink)

Det är väl knappast en överraskning att jag ÄLSKAR kashmir! Det är det lyxigaste och härligaste jag vet. På vintern lever jag i mina kashmirmjukisar. De här byxorna är prisvärda för att vara i kashmir (adlink).

Jag tycker så väldigt mycket om pärlor! Vallgatan 12 säljer smycken från Sophie Bille Brahe och wow, spana in! Så mycket vackra pärlsmycken!

OMG! Perfektion! Denna jacka är så otroligt snygg! Finns hos H&M.

Hur söt är inte denna quiltade väst från Monki? (adlink)

Höstens snyggaste mössa hittar du hos Kappahl (adlink)

Vill du möta vintern med en färgklick? Då bara måste du spana in den här otroliga kappan från H&M.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x