Jag blev mycket bortskämd på alla hjärtans dag

valentinegifts-1
Oj oj oj vad jag blev bortskämd på alla hjärtans dag. Ett stort paket levererades av Estrid och David till mig och i låg allt jag avgudar. Smink, hudvård och doftljus. I’ve trained him well! 😉 Jag älskar Chanels krämögonskuggor och har för alltid velat ha nyansen Emervillé och nu blev den äntligen min. Jag älskar den och har använt den varje dag sedan jag fick den. valentinegifts-2
Ett härligt doftljus från Voluspa, som gör några av marknadens bästa ljus tycker jag. Doftar alltid underbart, lång hållbarhet och brinner alltid jämt.valentinegifts-3
En ansiktsmask jag velat testa länge. Denna är från Kiehl’s och ska få verka under hela natten.valentinegifts-4Slutligen en fin fotfil och fotbad och en utlovad fotmassage av David. Den ska jag spara till en riktigt trött kväll. Då ska han få fila och massera min fötter. Åh vad jag älskar det. Och honom! Som han skämmer bort mig va!? Och vi som inte brukar ge alla hjärtans dag presenter, så det var en jättefin överraskning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
8 år sedan

Vill gärna prova iduns rouge och ögon brynspenna tyvärr smular sig deras mascara och hamnar under ögat.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

trist att mascaran inte är bra. jag rekommenderar maybellines the falsies mascara. en fantastisk budgetmascara!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x