Nytt på hudvårdsfronten

Jag har påbörjat en kurbehandling hos Exuviancekliniken för jag vill verkligen verkligen maxa min hud. Till saken hör att jag testar massa olika produkter hela tiden, men min hud mår verkligen inte bra av det. Tjejerna som jobbar på Exuviancekliniken använder uteslutande Exuviances produkter och deras hud är amazing! Ja, man vill typ flå dem och sätta det på sig själv. Därför ska jag testa att enbart använda Exuviance och inte blanda det med någon annan produkt. Sagt och gjort, då behövde jag fylla på med nya produkter.
excuviance-1
Nu ska jag testa Exuviance super retinol concentrat. Retinol är lösningen på alla hudvårdsproblem typ. Det ger lyster, jämnar ut hudtonen, tar bort acneärr, förhindrar ny acne, ökar förekomsten av hudens egna hyaluronsyra och minskar pigmentering. Well pray to skincarejesus!

Jag är ju en riktig älskare av masker. Jag är maskbesatt! Jag hade redan den exfolierande masken från Exuviance men ska nu testa att kombinera den med rejuvenating treatment masque. Det är en peel-off mask och det finns typ inget så njutningsfullt som att dra av en mask och känna hur varenda död hudcell följer med. Masken är en djuprengörande syrabomb som funkar för alla hudtyper, från mogen till torr, från fet till känslig.
excuviance-2
Min hudvårdsterapeut rekommenderade mig dagkrämen sheer refining fluid spf 35. Jag har inte velat testa den innan för jag har varit rädd därför att jag fick för mig att den var för tunn för min hud och rädd för spf:en i den skulle ge mig acne. Men hon pushade mig att testa den och det känns spännande att våga testa den nu.

Slutligen tog jag in en gammal goding i min hudvårdsrutin. Vespera serum är som triljoner vattenglas för huden och jag har använt upp en flaska förut. Den plumpar huden och passar alla hudtyper. Jag gillar att den funkar för de som har rosacea, acne och väldigt känslig hud också.

Med andra ord, jag längtar till varje morgon och kväll när jag får ägna mig åt min rutin.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
6 år sedan

Jag använder också Exuviance men jag gillar inte den dagkrämen, tycker att den lägger sig som en hinna på huden. Jag använder Ultra Restorative Creme istället.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emma
6 år sedan

åh ja ultra restorative är också så bra! jag måste säga att jag är nöjd med fluid-krämen än så länge faktiskt.

Veronica
6 år sedan

Jag är väldigt nyfiken på att få ta del av resultatet gällande Retinolen. Jag visste inte att den kan ta bort acne ärr! Jag har just avslutat en kur Roccutan så jag måste vänta hela 12 månader innan jag kan påbörja att behandla ärren med tex Dermapen. Så om det finns en produkt som jag kan testa under tiden jag väntar hade ju varit magisk!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Veronica
6 år sedan

Det vågar jag faktiskt inte svara på. Men maila Excuviancekliniken och fråga dem! De vill svara på frågor och är superhjälpsamma! Kram!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x