Elisabetkliniken, Dr Gross och babylent ansikte

elisabetkliniken-1
Älsklingar! Jag har så mycket att säga i det här inlägget. Vi måste backa något år tillbaka. Min hudgud, ja hud inte hus, hudgud Caroline Hiron bloggade om Dr Gross. Jag som ÄLSKAR peeling och syra läste inläggen med stort intresse och drömde om att Dr Gross skulle finnas i Sverige. Sen försvann det hela lite i glömska fram tills Emma bloggade om att hon gjorde syrebehandlingar med Dr Gross produkter. Så det fanns i Sverige, tänkte jag och vände mig till min trogna vän Google. Då visade det sig att blott några hundra meter från mitt hem erbjöds Dr Gross på Elisabetkliniken. Till historien hör att jag hundratals gånger gått förbi Elisabetkliniken och drömskt tittat i skyltfönstret. Men ni vet hur det, man får inte tummen ur.

Men nu fick jag tummen ur. Det är bröllopsbonanza i mitt huvud då och jag vill att min hy ska vara den finaste ever då. Så jag bokade in en syrebehandling och valde att göra den till en regelbunden behandling där man går en gång i månaden i fem månader.
elisabetkliniken-2
Moa hjälpte mig och som alla hudterapeuter frågade hon lite om min hudvårdsrutin. När jag berättat klart klappade hon min kind och sa att hon var mycket stolt över mig. Då må ni tro jag mådde. Äntligen får jag lite lön för min möda när jag går runt här hemma och tror att jag är hudterapeut! Moa strök på syran och den där stickande, lite brännande, känslan som uppstår är NJUTNING! Haha, jag tror inte ni fattar. Man fattar inte förrän man är syrafrälst. Man verkligen känner hur döda hudceller försvinner. Jag valde sedan till en fuktgivande mask och my GOD vilken upplevelse. Masken var tvådelad. Först strök Moa på den ena krämen. Sedan tog hon den andra krämen och droppade på lite vatten. Då bildades en kemisk reaktion som gjorde mask nr 2 alldeles varm. Sen strök hon på mask 2 ovanpå mask 1 och en ny kemisk reaktion skedde.

Jag kan inte ens beskriva hur mjuk min hy var när jag gick därifrån. Jag vill bjuda ut mitt huvud på stan så alla får klappa. De säger att deprimerade människor mår bra av att klappa katter, jag svär, skicka de deppiga till mig and let the petting begin. Jag är så mjuk!
elisabetkliniken-3
Nu tänker du, herregud kan hon verkligen prata mer om den här jäkla ansiktsbehandlingen!? Svar ja! För sedan skedde följande. Moa visade Dr Gross produkter och bland annat de peelingprodukter man använder själv hemma. I ett paket får man två burkar med peelingpads, alltså tunna bomullsrondeller förindränkta med produkt. Först stryker man på pad nummer ett för att sedan följa upp det med pad nummer två. Detta gör jag nu varje kväll. Genom att göra denna dagliga peelingen underhåller jag den lite starkare peeling som Moa gjorde på Elisabetkliniken. Det innebär att nästa gång jag kommer till Moa kommer behandling nummer två kunna tränga ännu lite djupare ner i hudlagren. Och det är precis det jag behöver. För jag har väldigt lite acne nu för tiden men jag har mycket ärr kvar i ansiktet och ärren gör mitt ansikte rödlätt och med ojämn hudton.

Var detta billigt? Sweet lord nej! En behandling kostar 900 kr och tillvalet med fuktmasken kostade 100 kronor extra. Peelingen att använda hemma kostar cirka 900 kronor den med. Så det är inte ett kap direkt. Men min hyyyyyy, min hy är så mjuk. Jag njöt ända fram tills bilfirman ringde och sa att de behövde laga fler grejor på bilen. Då vart det ridå och jag vill springa in på Elisabetkliniken och tvinga tillbaka mig pengarna. Men pengachocken la sig och min hy fortsätter vara klappvänlig så jag gjorde det enda rimliga, jag bokade en ny tid för omgång nummer två.

Dr Gross är en unik peeling med 5 olika AHA- och BHA-syror som förbättrar hudens kondition, ger spänst, återfuktar, minimerar linjer, verkar porsammandragande, minskar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Nu förstår du va? Att det enda rimliga var att boka omgång nummer två. Sen kan vi försöka ignorera att jag fick någon form av skönhetspsykos och därefter bokade frisör, gjorde nya naglar, bokade massage och lymfdränage.

No Responses

  1. Anna skriver:

    Jag är så inne på syra! Har googlat runt och hittade också Elisabethkliniken. Så bra att du varit där. Ska boka direkt.
    Kram och ha en fin dag.

  2. Angelica skriver:

    Hahaha, du är så rolig!! Verkar helt klart vara ngt för mig med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *