Davids hudvårdsrutin

davids hudvård-1
En känslig man med en känslig hy. Vilken catchphrase för att presentera min man. Nåja, han HAR faktiskt känslig hy så jag gjorde vad varje godhjärtad partner gör. Jag skräddarsydde den perfekta hudvårdsrutinen. Den gjorde susen! Produkter för känslig hy och extra liten skjuts med fukt.

På morgonen är det följande rutin:
Rengöring med Paula’s choice skin recovery skin cleanser som är en mild rengöring utan parfym och perfekt för känslig och torr hy. Sen ska den följas upp med Paula’s choice skin recovery calming toner. Som serum använder vi båda en riktig pärla från Estelle & Thild, Biohydrate thirst relief vitamin serum. Davids ansiktskräm för dagtid är Paula’s choice skin recovery repleneshing moisturizer

Kvällsrutinen består av följande produkter:
Rengöring med samma ansiktsrengöring, följt av samma ansiktstoner som på morgonen. Istället för serum som på morgonen använder David en ansiktsolja från Clarins, Blue Orchid treatment oil för uttorkad hud och slutligen en nattkräm från Estelle & Thild, Biohydrate intense moisture.  davids hudvård-2Hans hud har blivit så himla mycket bättre, mjukare och mindre röd och irriterad. Nu ska jag bara få honom att stick to the routine! Inte för att jag är någon expert, men I know my shit, så om du behöver tips på någon särskild produkt för någon särskild åkomma så bara hojta till!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Jag, vars hudvårdsrutin består i att jag någon gång i månaden kommer ihåg att använda en fuktighetskräm från Body Shop (detta erkänner jag med skammens rodnad på mina torra och rynkiga kinder), blir sjukt imponerad av det här. Både att du har kunskapen och orken (!) att genomföra det. Jag ser i framtiden hur jag likt min mamma kommer att se ut som ett russin, och jobbar därför intensivt på att få en sån charmerande personlighet att jag liksom kompenserar det där russinaktiga. Det vore kanske enklare att satsa på lite krämer trots allt?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

haha jag är en riktig krämjunkie! badrumsskåpen är ridiculous. jag kunde öppna egen butik med alla krämer, masker och gud vet allt! Rynkor blir det förr eller senare och det finns ju inte så mycket att göra åt det. En härlig hudvårdsrutin är både en yttre och inre upplevelse av välbehag för mig. Yttre för att jag hoppas det gör skillnad i huden och en inre därför att den stunden i badrummet är bara min. Jag älskar den stunden!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x