vecka 10.

Jag har en fin vecka framför mig. Den känns så välbalanserad. Det kanske låter tråkigt men jag tycker livet är trist och innehållslöst om kalendern är tom och samtidigt tycker jag att livet är stressigt och pressande om kalendern är sprängfull. Nu finns det luft i kalendern och tid för spontanitet, återhämtning och njut.

Ikväll är det dags för liveloppis. Det är alltid så himla roligt och fartfyllt. Jag älskar det och ni älskar det! Klockan 20.00 på min instragram sätter vi igång och som vanligt är det en stor spridning av kläder, väskor, accessoarer och smycken. På onsdag har jag enbart min terapi inbokad. Nu har jag gått i snart 6 veckor och det känns bra. Spännande och utmanande. Jag skriver att jag går i terapi för att avdramatisera det hela och kanske inspirera andra att våga söka hjälp. Men jag är i nuläget inte redo att dela vad vi pratar om i terapin. Det håller jag för mig själv eftersom jag är mitt i den här resan. Det hoppas jag ni kan respektera. <3

På torsdag ska jag medverka i sociala media-dagarna. Kl 12.00 medverkar jag och pratar om min resa, självkänsla, min fuck jante-attityd och hur man lyckas som influencer. Det är två otroligt inspirerande dagar med massa bra föreläsare. Ett måste om du på något sätt jobbar med marknadsföring, digitalt eller med sociala medier. Temat på årets event är ”success” och jag är beyond excited att jag får en plats i detta tema! Jag själv är särskilt intresserad av ”Framgång utan att jaga och springa in i väggen” med Amanda & Mathilda från Holy crap.

På fredag ska jag på Malmö villamässa! Som en liten tant är jag! Sååååå excited inför detta. Typ event of the season! =) I år har jag sååå många planer för trädgården och ska gå på mässan och insupa inspo!

Sen kommer helgen! Och det sjukaste händer! Jag kommer MISSA mellofinalen! Jag vet!!! Galet! MEN jag ska på musikal och se Funny girl på Malmö opera och som jag längtat efter det! Oh efter musikalen tar jag mig Malmö live för att fira Nathalie och hennes Herway.

Utöver detta så har jag i min kalender skrivit in veckans rörelse och träning, veckomatsedel, dag för storhandling och tid för att läsa bokklubbsboken.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x