Obokade helger är som spa för själen

obokade helger
Det här med ombokade helger är en grymt bra idé! Det är som spa för själen. Att kunna vakna på morgonen och känna efter. ”Vad känner vi för att göra idag”. Denna helg har varit grym och kommer vara grym. Jag och pappa, tillsammans med grannarna, byggde staket igår. Det blev sååå bra! Nu är jag äntligen redo att göra en rabatt där! Estrid hade mormortid under tiden. När pappa åkte efter avklarat dagsverke la jag en timme i trädgården på ogräsrensning. Som terapi är det! Sen hämtade jag Estrid, lagade middag och David kom hem och vi alla åt middag innan vi åt lördagsgodis framför superhjältarna 2. Grym film!
estrid-3
Idag kommer två förskolekompisar hem till oss för att leka med Estrid. Det känns så mysigt att vi har kommit upp i den åldern där de leker hemma hos varandra. I fredags hämtade en kompis mamma kompisen och Estrid redan vid halv tre och de lekte fram till jag hämtade. Och idag kommer som sagt två andra kompisar hit. Så mysigt!
estrid-2
Idag ska det vara strålande sol på förmiddagen och jag hoppas på att barnen vill leka ute så jag kan kombinera ett vakande öga med lite ogräsrensning och trädgårdsfix. Underbart är det att inte ha några bokade helger. Jag har nämligen ett väldigt stort behov av att bara vara hemma och fixa och njuta av hem och trädgård. Och visst gör det mycket för humöret nu när solen börjar titta fram. En riktig energikick blir det!

Vad ska du göra denna söndag?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
5 år sedan

Visst behövs lugna, inbokade helger när man högt tempo och krävande arbete! Andra helgen i rad för mig där inget är inbokat utan vi gör vad vi känner för just i stunden – så skönt! Trädgårdsarbete, städ och promenad blir det troligen idag.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
5 år sedan

vi fortsätter med våra obokade helger. den enda planen som finns för helgen är en utförsäljning och trädgårdsarbete om vädret tillåter! <3

Maria
Maria
5 år sedan

Kan bara hålla med helt underbart.
Vår helg var obokad sånär som på en konsert på Malmö Live igår, men bor man i stan är det lite lättare att kvista över. En magnifik Jesu Christ Superstar, kommer en extra föreställning i april, missa inte om ni gillar musik, men inget för barn.
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
5 år sedan

vad underbart med en konsert. det är fördelen med att bo i stan. tack för ett fint tips!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x