Bröllopsklänningar

curvy
1 / 2 / 3 / 4

Jag är helt överväldigad av all den kärlek ni gett mig idag sedan jag skrev inlägget om min inre monster. Facebook, instagram och bloggen har verkligen flödat av systerlig kärlek. Jag har en otrolig tur som har er. Så är det bara! Men, med det sagt, jag vill verkligen att detta ska vara en peppig och inte deppig plats. Det är toppen att jag kan få pysa ut och ventilera ibland men du som läsare ska bli stärkt av att läsa min blogg. Jag är livrädd att jag genom att prata om vikt och utseende ska skapa negativa känslor hos dig som läser. Att du ska börja tänka på din kropp på ett dåligt sätt. Och i sann anda av att idka självacceptans har jag gjort lite klänningscollage. Den övre är för plus size, eller som jag vill kalla det ”thick & juicy”, den mellersta för regular size (ja, vad det nu är) och den sista för den lilla flickan.

På senare år har utbudet för plussize blivit så himla mycket bättre och jag har hittat fyra klänningar som jag tycker är helt magiska. Klicka på siffran så kommer du till en länk där du kan läsa mer om den klänning som just du gillar.
regular size1/ 2 / 3 / 4

Nummer 3 är faktiskt den klänning som var min drömklänning. Men kanske en annan gång. När syrran gifter sig? Eller på min 40-års dag? Eller aldrig. Det ska dock inte innebära att jag inte kan leva fullt ut lycklig med just precis den jag är.

barn
1 / 2 / 3 / 4

Kanske du ska ha en liten tös med på ditt bröllop? Jag hittade dessa underbara klänningar för flickor och bara kunde inte hålla mig. Och ja, några av dem är hiskeligt dyra, men det är grymt ögongodis. Nu hittar jag dumt nog inte länkarna till de första två klänningarna. För uppdatera inlägget om jag hittar länkarna igen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

27 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Klintberg
6 år sedan

Tack 😀

Vad roligt! Vilket mäklarföretag jobbar han mot?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Klintberg
6 år sedan

han är idag anställd på fastighetsbyrån som inhouse fotograf.

Gabriella
6 år sedan

Såå fina klänningar!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

<3

Amanda
6 år sedan

Åååå vad mycket fint<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

visst är det? så drömmiga!

Linda Olsson Asp
6 år sedan

Finns ju så sjukt mkt fina klänningar!! Jag vill dock inte gifta mig i kyrkan utan i ngt exotiskt land eller på en karibien kryssning 😉 Våga vägra traditionellt bröllop!
Svar: Ja men gud, underbara sommarminnen verkligen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda Olsson Asp
6 år sedan

åh det låter också härligt att gifta sig på en strand i ett varmt land. Väldigt fint och romantiskt!

linnea
6 år sedan

vad bra att utbudet blivit bättre. och så söta flick-klänningar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  linnea
6 år sedan

men visst är! ALla kvinnor, oavsett storlek, ska ju få vara en dröm på sin stora dag.

MALIN
6 år sedan

Så himla många fina klänningar! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
6 år sedan

visst var dem!?

Frida
6 år sedan

Visst är de snygga!
Och supersnygga klänningar, bra inlägg fina du ;*

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Frida
6 år sedan

tack gulle du!

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
6 år sedan

Så många fina klänningar 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

visst är dem!

Louise Andersson
Louise Andersson
6 år sedan

Åh vad roligt med lite inspiration, TACK kära du! Nu ska jag även jag ta mod till mig och beställa hem en större klänning i stället för att banta ner mig till bröllopet. Så dumt och slitigt och precis som du har jag problem med förbud och liknande. Ditt förra inlägg har verkligen bitit sig fast i mitt huvud och det är så skönt att höra att det finns fler med samma tankar. Kärlek till dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise Andersson
6 år sedan

Men åh vilken underbar kommentar! Så himla peppigt att du blev så inspirerad att acceptera kroppen och inte banta. Det gör mig väldigt väldigt glad!

Kattis
6 år sedan

Så många fina klänningar du letat på!☺

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

visst var dem! utbudet just nu är fantastiskt!

Agnes
6 år sedan

Gud, vad mycket fint! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Agnes
6 år sedan

<3 <3

Hem och Lycka
6 år sedan

Du skriver så klokt! Helt rätt att tänka så! Så underbart att hitta DIN klänning och grattis till bröllopet!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hem och Lycka
6 år sedan

tack fina du! Ja, nu är det verkligen som en sten lättat från mitt bröst.

Caroline
6 år sedan

Men vad mycket fint! Jag bara älskar nummer ett i – kolumnen i mitten! KRAM!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

det finns något för alla! =)

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x