God morgon från en väldigt glad tjej

god morgon-1
God morgon! Jag är fortfarande så glad för all den kärlek ni gav mig efter att jag skrev detta svåra inlägg. Det är helt fantastiskt hur vi verkligen har systerskap, omtanke och respekt för varandra här inne. Det gör mig stolt, glad och väldigt tacksam. Att vakna upp i morse och mötas av alla era kommentar gjorde mig både gråtmild och varm ända in i själen. Så än en gång, tack!

Idag är det fredag, herregud, hur kan det redan vara fredag? Jag har min jobb-med-blogg-dag och ska ni försöka styra upp lite mål och planer för hösten. Även om semestern är slut så är jag fortfarande lite i ett vaccum. Flytten går om 28 augusti och jag längtar så kroppen ska brista. Tänk att äntligen få packa upp och fixa fint, styla och göra mysigt, åka till IKEA, färgaffären, trädgårdsbutiken och allt sånt. Klippa gräsmattan och vattna de blommor som är kvar. Åhhhhhh, I die!

Men innan dess har vi en vecka och två helger kvar i vår lägenhet. Det sista ska packas ner och nu i helgen ska vi göra ett rejält ryck. Vi tömmer frysen och äter kulinariska saker som stuvad spenat, stekt falukorv med stuvade makaroner, makaronilåda och en triljon smoothies. Allt för att försöka bli av med så mycket som möjligt inför flytten. Som ni förstår längtar jag efter att laga lite mer rejäla saker. Grilla och sen matiga sallader, hembakt bröd och att få koka egen marmelad. Verkligen finnas i mitt kök.

Jaja, nog om detta. Jag har massor med planerade inlägg att fotografera och redigera, mail att skicka, kommentarer att svara på en instagram att uppdatera. Nu kör vi! Veckans bästa dag, here I come!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
6 år sedan

Gott! 🙂

Jag brukar bara använda applikatorn till liquid lipstick 🙂 ibland använder jag läppennan som hänger med när jag köper Kylie Lip Kit, men oftast har jag så bråttom så jag glömmer läppennan 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

då måste man vara stadig på handen! =)

Sanna
6 år sedan

Åh, det är något särskilt med att flytta. Det är jobbigt men en ny och fräsch start. Vakuumet som är innan en flytt tycker jag är superjobbigt, haha. Samma sak på jobbet, där har jag varit sedan årsskiftet med vakuum på jobbet. Men nu börjar det lossna, vilket är så skönt.

Och jag måste bara säga; dina bilder är så inspirerande. Färgerna känns så himla motiverande på nåt sätt, jag vill bara ta ut all min flextid och springa hem och fota, haha!

Kram till dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

Din kommentar gjorde mig också motiverad! =) Nu vill jag också fota massa! =)

madelein
6 år sedan

Smart med en dag för bloggen, borde också ha det, så kan man lämna stress där hän alla andra dagar 😛

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  madelein
6 år sedan

Jag jobbar ju med bloggen alla dagar, men om jag ska hinna behöva jag viga en hel dag till det.

Miss Baby Peaches
6 år sedan

Så gott det där såg ut!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x