Med fokus på blinget

Igår blev vi bjudna på middag av Davids kusin och hans fru. Det är så fint det där, att man kan få ny släkt på köpet. Och inte bara släkt, utan släkt som blir vänner. Det är himla fint tycker jag. Igår hade jag premiär för nytt bling i öronen. När garderoben successivt minskar och valmöjligheterna minskar drastiskt får man ägna sig helhjärtat åt smycken, sjalar och smink! 

Det är allt lite grusigt i ögonen idag. Det blev en sen kväll och en tidig morgon, men if you snooze you loose och jag har en rolig dag framför mig. Frukost ute med vänner och sen möte. Sen ska jag dyka djupt ner i soffan och djupt ner i min bok och laga något riktigt gott till middag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x