Årssummering 2014 Januari – April

Nu börjar året lida mot sitt slut och vad passar bättre än en tillbakablick på hur 2014 varit.

Januari

I januari invigde jag julklappen jag fick av David, ett stort smyckesskrin. I denna placerade jag alla mina finaste smycken och bling. Vi åt galet god brunch på Chez Madame. Rent generellt satte denna brunch tonen då vi åt brunch där fler gånger, men även på massa andra ställen i Malmö. Jag klippte av mig håret till en glansig page. Vi besökte Louisiana på mellandagarna och hade världens mest romantiska dag. Chevrémackan på Kafferosteriet var som en dröm och jag får än cravings efter just denna. Jag åt middag på Rebell och dog av deras Mac ’n cheese. På rean shoppade jag tre finfina tjocktröjor, som faktiskt varit guld värda även som preggo.

Februari
I februari hade jag riktig bloggfeeling och sprutade ur mig inlägg. Jag var kär och lycklig och så glad över att vara i Malmö och borta från Stockholm. Vi åkte på snöig utflykt till the Lodge för att äta brunch med svärisarna och fira vår förlovning. The Lodge var omringad av snö och galet fint och mysigt. Jag gick bananas på bokrean och köpte massvis med böcker. En annan sak som hamnade i shoppingkorgen var detta face & blush powder från Clarins. Älsk på denna! Använt den nästan varje dag sen februari. I slutet av januari åkte jag på spaövernattning på Ystad saltsjöbad. Där njöt jag av god mat och härlig omgivning. Februari var faktiskt en ompysslande månad och jag fullkomligen badade i den lyxiga kroppskrämen från Laura Mercier.

Mars

 I mars fylldes Möllan av demonstranter och tillsammans marscherade vi i kampen mot rasism och för mångfald, öppenhet och jämställdhet. Jag fick världens lyxigaste ögonskuggspalett av David, från Nars. Tillsammans med min familj åkte vi till Torekov spa och jag fick min i särklass bästa ansiktsbehandling. I mars var David världens snyggaste. Våren och solen började komma åter och vi besökte Apotekarns trädgård och längtade efter hus. Jag kunde åter igen ha klänning och klackar utan att förfrysa något och vi spenderade tid i vår sommarstuga. 

April

I april var vi hemskt kulturella och besökte operan för såväl föreställning som afternoon tea. Sen gick vi på den mest fenomenala fotoutställning på Dunkers i Helsingborg. Vi blev bjudna på ett sagolikt bröllop men som vi tyvärr inte kunde gå på. April avslutades på bästa vis med stort kalas på Saltimporten Canteen där vi åt världens godaste mat och hade trevligt häng.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x