3 månader

Älskade lilla bebis! Igår blev du tre månader! 3 månader going on 18 years, åh vad tiden går snabbt! 

Nu har vi börjat lära känna dig. Du är en svårflörtad ung dam, lite reserverad för främlingar men mot dem du träffar ofta ler du stort och skrattar. Du är en riktig rutinmänniska och äter och sover på klockan. Du är varmblodig av dig och vill helst vara naken hela tiden. Du älskar när moster busar med dig och när mormor gör pruttljud mot din nacke. Då pärlar ditt lilla skratt fram. Du är inte så kelig av dig och gud förbjude om någon håller fast dig i en kram du inte alls vill vara i. Nej, du vill bli buren så du kan se dig omkring. För inget vill du missa! Du blir galen av ilska när du måste sova för det vill du inte alls. Du vill inte missa något. Man kan inte heller lura dig att somna i vagnen för den lätta går du inte på. Men du brukar ändå trivas med att ligga vaken och plira på den lilla musen vi hängt upp i vagnen. 

Du är den mest ljuvliga lilla person och varje morgon när vi vaknar tittar jag på dig och tänker att du är det finaste och jag är lika förvånad att just du ligger där i spjälsängen och plirar på mig. Halva mig och halva din far och jag blir tokig av längt och förväntan efter att få lära känna dig mer! 

Du är mitt livs sol! Oftast iallafall…

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x