Att sova som en prinsessa

 Hemskt tidigt i morse vaknade jag av att David pussade mig hej då och tyst smög ut ur lägenheten med sin stora resväska. Han har begett sig mot varmare breddgrader för en fotoresa, och nu är jag gräsänka i en hel vecka. Det brukar vara samma visa varje gång. De två första dagarna är huuuur sköna som helst. Massvis med egentid. Massa plats i sängen. Ingen som stör. Men efter 48 h klättrar jag på väggarna av uttråkan och mot slutet av veckan är jag mest en gråtig fläck som bara längtar ihjäl mig.

 Jag bloggade om sänggavel häromveckan och min älskade mor kläckte då ur sig att hon minsann kunde göra en gavel åt oss. (!?). Sagt och gjort, vi tog oss till tygaffärn och Bauhaus och två timmar senare hade vi en färdig, supersnygg, sänggavel. Jag valde ett ljus grått möbeltyg som vi spände på en skiva med måtten 180 x 120. Det blev ju bara så himla bra. Eller vad tycker du? Sänggaveln ger verkligen ett helt nytt intryck tycker jag. Sängen fick liksom tusen nya lyxpoäng. Sovrummet blev genast mer inbjudande och för att inte tala om att mysfaktorn höjdes hur mycket som helst!

Samtliga bilder: David Johansson

Dock är det nu smärtsamt tydligt hur kala våra väggar är. Vi bara måste få upp mer konst på väggarna, men jag är ju så himla kräsen! Nästa projekt nu blir att byta ut sänglamporna med två matchande lampor, som måste vara vägghängda, och få upp några tavlor. Men, det tar sig tycker jag. 

Idag är det måndag igen, det har nog inte gått förbi en enda av er. Jag var så himla trött i morse. Det var en pina att köra till jobb och när jag var framme fick jag blunda och ”vila ögonen” i tio minuter där på parkeringen innan jag hastade vidare och köpte en stooooor kaffe.  Idag är det vattengympa som gäller och i veckan blir det föräldrakurs #2. Det är med spänning jag ser fram emot vad jag kommer lära mig denna gång. Vilken kulturform kommer mitt sköte anamma denna vecka? En glittrande schlager hade ju varit perfekt rent spontant.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x