Högljudda snarkningar

 Jag hann inte titta in hos er på hela dagen igår. Förlåt! Men det blir ju så ibland. Tiden bara rinner iväg. I torsdags hade vi vår städdag och det är verkligen det bästa vi bestämt oss för. När fredagen kommer är hemmet städat, doftar gott och det finns inga måsten inför helgen. Igår hämtade jag upp David efter jobbet och så hämtade vi ut vår lampa. Alltså jag är sååå spänd för att få visa er hur det blev. Sen gjorde vi en stor god sallad med extra allt + vitlöksbröd. Kollade på spåret och sen snarkade jag högljutt i soffan. Så ja, då blev det tyvärr inget bloggande. 

 Gud vad bilderna blir grusiga vid denna tiden på året. Men vad ska man göra? Såhär ser det iallafall ut på min lilla skrivbord/smink/blogg hörna. Vita tulpaner står som ett bevis på att jo, det kommer någon gång att komma en liten solstråle. 

Nu ska jag sluta här för denna gång. Frukosten är framdukad och idag blir det alla mina favvisar. Gott bröd, massa pålägg, kaffe, äppeljuice, färsk frukt och nyhetsmorgon. Ha en fin lördag så tittar jag in lite senare.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

som jag njöt av den glassen! my god vad god den var! =)

Frida Svensson
9 år sedan

helgen blev kanon! men nu är man tillbaka i verkligheten igen! =) hur var din helg?

♥Linda♥
9 år sedan

Det lät super att städa på torsdagen och slippa på helgen! Jag gör alltid tvärt om. Städar för fullt hela helgen, dötrist! Hoppas du ligger med det där chokladglasspaketet på magen just nu o njuter av söndagskvällen 😉
Kram!

Nana
9 år sedan

Härligt! Låter som en bra start, hoppas lördagen blev bra! 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x