Man känner sig ändå rätt skör

Idag var jag hos barnmorskan och kollade läget. Läget var väl sådär. Jag har tydligen äggvita i kisset vilket inte alls är bra och kan betyda att man har eller kommer få havandeskapsförgiftning. Det är självklart tråkigt och oroande men det finns ju inget jag kan göra åt det. Nu sitter jag här och väntar på att barnmorskan ska ringa sjukhuset och sen ringa mig. Imorgon ska jag åka tillbaka till barnmorskan för nya tester. När kroppen inte visar de resultat man vill så känns det oroande och lite stressande. Jag känner mig faktiskt lite skör. Det beror väl främst på att man inte riktigt vet vad som väntar om det skulle visa sig att sjukhuset vill vidta åtgärder. 

David är så fin. Han har åkt iväg till affären och apoteket för att handla sånt vi behöver stoppa ned i BB-väskan och han lovade att komma hem med en godispåse. Jag måste ju ha något att göra resten av dagen. För barnmorskan har ordinerat vila och bara värna om blodtrycket. 

Har du någon erfarenhet av havandeskapsförgiftning? 

Uppdatering: Barnmorskan ringde precis. Ingen fara på taket. Vi tar det lugnt och kör nya tester imorgon. Med tanke på att mitt blodtryck var bra och att jag inte hade några andra symptom på havandeskapsförgiftning kunde vi ta det lugnt till imorgon. Nej, nu slänger jag mig på sofflocket och plöjer serier. Det är jag värd!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
frökensöt
9 år sedan

Det kommer gå fint skickar massa pepp och jäklar anamma!!

emmasmammablog
9 år sedan

Usch va läskigt! Hoppas allt går bra och sötnosen kommer snart! Vila och ta hand om dig! Kram

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x