Livet som föräldraledig

Nu när jag inte är så sablans sjuk har jag verkligen börjat njuta av den här föräldraledigheten. Jag sover middag, vilar, läser och bara tar det riktigt lugnt. Nu har jag precis satt mig ned med en kopp kaffe och så tänkte jag bläddra igenom den här, inte så nya, men ack så inspirerande boken ”kungligt snygg” av Ebba von Sydow. Våra nordiska prinsessor är så galet välklädda. Jag vill bara riva ut allt ur garderoben och investera i modesta dräkter, små pillerburkshattar och matchande handskar. Kanske inte det mest praktiska för en småbarnsmor. 

Jag älskar coffee table böcker av det här slaget. Fyllda med fantastiska bilder och jag blir alltid så oerhört inspirerad. Så ser man sin egen spegelbild. En rufsig kalufs i en tofs, stödstrumpor och lite sladdriga gravidtights. Vem var det som sa att vara gravid var ett välsignat tillstånd? Jag vill ta mig ett snack med den personen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ekenäsliv
9 år sedan

Vilken fin bok! Alltid kul att bläddra i och titta på de vackra bilderna… O nej tack, vill inte heller se mig själv i spegeln nu.. Efter en joggingtur ser man inte sååå fräsch ut, ha ha ha
Ha en fin dag!
Kram Anna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x