On another note

 
Jag älskar denna bilden! Jag älskar vad bilden säger oss att göra. Men jag HATAR att bilder som dessa behövs. Jag hatar att människor fullkomligen avskyr sig själva. Allt är fel, allt är ful, inget är bra och man räcker aldrig till. Det sorgliga är att inget av det är sant. Alla är rätt, alla är fina, alla är bra och ALLA RÄCKER TILL.
För mig är det otroligt viktigt med balans i livet. En balans mellan mat, träning, vänner, familj, pojkvän, jobb, intressen, egen tid osv. Balansen gör att jag inte känner av om ett beteende är, hur ska jag säga, extremt. Om jag hade tränat varje dag hade jag blivit ledsen. Jag hade kännt att mitt liv var tomt, innehållslöst och ensamt. Likadant om jag alltid spenderade min tid med min sambo men aldrig med mina vänner. Jag hade kännt att jag missade en stor del av livet som är vänninor, samtal, omtanke och gemenskap. Om jag alltid åt onyttigt hade jag gått upp i vikt, inte kunnat bära min kläder längre och kännt mig som en fånge i min egen kropp. Trolleritricket är balansen. När jag känner att ”wow mitt liv innehåller allt”, då får jag lugn i själen och jag fylls med glädje. 
Ikväll ska jag åka direkt från jobbet och in till stan. Där ska jag möta upp en ny vän, Hanna, som blivit mig otroligt kär. När vi ses då är det deep-talk all the way. Ikväll blir det middag och sen bio. Vetskapen om att jag ska få göra detta gör mig så lycklig. Imorgon ska jag träna med min kille och sen ha myskväll. Helgen kommer bestå av klädshopping och IKEA-besök med tillhörande tid för montering och inredning. Livet behöver inte bestå av grandiosa tillställningar för att du ska få känna dig komplett. Lite av allt kan få dig att känna dig komplett.
Även om detta är en smink/skönhetsblogg (med inslag av annat) är jag, författaren, en känslosam och åsiktsrik person. Detta kommer stundtals skina igenom. Jag vill att du ska veta att du räcker till. 
Jag lovar dig! Du räcker till!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x