Så rullar jag hem

Det är med mycket sömniga små ögon som jag sitter uppkrupen på tåget hem till Malmö igen. Hem till min man, vår knarriga lägenhet och hem till sängen och alla mjukisbyxorna. Det har varit en underbar kurs. Två lärorika dagar och trevligt sällskap. Gårdagen bjöd på sol, shopping och middag ute med en vän och hennes vän. Jag kände mig alldeles hög av energi och glädje. Vi hade så bra samtal. Om det är något som får mig att känna mig lycklig så är det just bra samtal. Men jag är nöjd. Två dagar i Stockholm är precis vad jag kan med innan ångesten och ängsligheten som bor i staden smyger sig på.

Det har blivit alldeles för lite sömn och jag är som besatt på tanken på en varm dusch, mjuka urtvättade mjukisbyxor, te i ena handen och min mans hand i den andra. Lukta på alla lukter som är hemma för mig. Vetskapen om att jag om två timmar kommer kunna krypa ned i stor, mjuk och bekant säng får hela jag att gäspa stort. Hela natten ska jag ligga med näsan i Davids nacke och bara vara hemma.

 Tågresans sista 1,5 timmar kommer ändå gå fort. Min fina fina kollega Agneta bjuder på djungelvrål och vi har precis ätit varsin räkmacka. (Obs, obvi inte de på bilderna för de är tagna på ett fik i Råå som gjorde universums bästa räkmacka).

Som jag längtar tills helgen. Alla dessa timmar av tid för att göra allt man älskar. Äta, sova, bruncha, blogga och rösta. Jag har massa smink och två nya väskor att visa er och jag är så nyfiken på vad ni tycker om dem!


Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

åh vad härligt att träffa pojkvännen! <3! bor ni långt ifrån varandra? ha nu världens finaste helg!
kram!

Gabriella
10 år sedan

Jag har åkt ner till min pojkvän strax utanför Uppsala, här är det varmt och somrigt.
Bra samtal är något som jag också uppskattar, så givande!
Så goda räksmörgåsarna såg ut, mums.

Njut Av Livets Goda Ting
10 år sedan

Go´kväll.
Va kul att du tittat in hos mig 🙂
Vilken härlig räkmacka, förstod nästan att det inte var den på tåget 🙂
Hoppas du har en härlig kväll.
Kram kram
Jessica

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x