Isadora höstkollektion – ”Color chock”

Isadoras höstkollektion för 2013 går under namnet ”Color chock”. Starka färger kompletteras med neutrala, jordnära färger i brunt och grönt för en sofistikerad look.

Nyheter för hösten är glossy lipstain som är en hybrid mellan gloss och läppstift med semi-permanent färg.I Color Chock Glossy Lip Stain ingår fuktgivande Lychee fruktextrakt som hjälper till att hålla läpparna mjuka och sköna. Denna nya läppprodukt kommer kosta 129 kr och kommer i fem olika färgintensiva färger. Hur ska man kunna välja bara en av dessa fem? Om nu kvalitén är bra kan denna läpprodukt vara en riktig hit. Det ska bli spännande att se den live ute i butik.

Nästa nyhet är gel eyeliner waterproof. En geleyeliner med integrerad borstapplikator gjord av syntetiskt hår. Produkten kommer kosta 119 kr och lanseras i fyra olika färger. Svart, mörk brun, aubergine och midnattsblå. Det här är ju så spännande. Jag älskar eyeliner men går alltid för en svart. Kanske man skulle break free från sin fasta rutin och pröva en auberginefärgad liner!? Så snyggt till hösten.

Utöver dessa nyheter släpps följande:

 Ett nytt läppstift (119 kr), ett gloss (119 kr) samt två läppennor (69 kr). Jag tycker alltid det är svårt att se färgen på pressbilderna utan det får bli att swatcha dessa när de är i butik. Samtliga färger kommer ingå i det ordinarie sortimentet.

 3 nya lack (69 kr) som även dessa kommer ingå i ordinarie sortiment.

Nya ögonskuggpalett lanseras i höst med bruna och gröna nyanser som blandar skimmrande och matta skuggor. (179 kr).

Hela kollektionen lanseras vecka 33, vilket borde vara med startdatum idag! =)

Vad tycker du? Ser du något som faller dig i smaken? Själv är jag så sugen på glossy stain och eyelinern. Två för mig dagligen använda produkter.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cuntless Lux
10 år sedan

åh twinliner verkar så snyggt. Men jag har lite "hooded eyelids" så jag får nog tyvärr inte plats med två liners. förstår du hur jag menar? jäkligt trist faktiskt då jag älskar eyeliner!

Katarina
Katarina
10 år sedan

Jättesnygga produkter, gillar verkligen Isadora.
Prisvärda och trendiga 😀
Ett tips är att använda 2 eyeliners, såkallad twinliner, först den svarta närmast ögat sedan en annan bredvid, supersnyggt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x