Regniga dagar

Minicupcakes i smakerna ”carrot & ginger”, ”chocolate” och ”lemon poppy seed”

Rabarber & ingefärsmarmelad

Rabarber från föräldrarnas sommarställe

Rabarberssaft

Rabarberskräm
Mitt sommarlov har bestått av fler regniga dagar än soliga. För att aktivera mig har jag bakat och fixat en hel massa. Fick mängder, vi snackar verkligen mängder, av rabarber från min föräldrars landställe. I dagar kokade, saftade och fixade jag med all rabarbern. Det var så fridfullt att fixa i köket när jag samtidigt lyssnade på p3-dokumentärer och gamla sommarpratare.
På lördag ska jag ha ett coctailparty och det ska fixas, lagas och bakas enorma mängder grejor. Smygstartade igår med att göra grissinis och idag fortsätter jag. En bra tillställning handlar om planering planering planering. Ju mer man förberett och fixat desto mindre stress blir det på själva dagen. För ingen vill ha en stressad värdinna. (Och ingen vill vara en stressad värdinna) .

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x