Flickraccount

Idag strejkade min dator fullkomligen. Den är full full full och innan jag deletade bilder eller förde över dem på en extern hårddisk ville jag försöka organisera upp alla bilderna. För nu har det varit en enda stor röra. Och lever man med en fotograf ställs höga krav på hur bilder organiseras, sparas och gud vet allt. 

Därför har jag startat ett Flickrkonto som du hittar här. Nu ska alla bilder läggas upp där och sen ska allt föras över på en extern hårddisk. Det tar en jäkla tid men jag måste säga att det är himla roligt att sitta och pyssla med. Jag får väl erkänna att innan jag fick till det vart det lite tårar och tandagnissel, men nu flyter det på bra. Nu känns det roligt att titta tillbaka i arkivet och jag har en hel del bilder jag är väldigt nöjd med. 

Jag ska brygga mig en kopp te till, fortsätta fylla på bilder på Flickr och slötitta på Scandal. Gud så härlig den serien är! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x