Alltså denna morgon!…. Och dag…

Alltså denna outfitbild!? Men ja. Jag ville titta in supersnabbt innan jag hastar vidare. När denna dagen är slut är jag ledig och David kommer hem. Så tjejer och killar, nu kör vi sista timmarna ända in i kaklet! 
Men på tal om bilden, en solgul sjal, blev perfekt med tanke på sommaren vi blivit snuvade på. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

till dig med Helén! du ska veta som jag uppskattar att du tittar in här och gör ett avtryck! <3! kram!

Frida Svensson
9 år sedan

cyklar du inne eller ute? alltså spinning eller ute? =) Jag börjar själv bli sugen på att köpa en liten sportcykel och cykla fort på landsvägarna! hoppas du får en underbar helg. kram!

Frida Svensson
9 år sedan

samma hät! grått och regn! men i mitt hjärta är det sol för David kommer hem och jag ska överraska med tacos! jag är också shoppingssugen! ett sug som aldrig tycks kunna mättas.

Helén i Vilrummet
9 år sedan

Önskar dig en härlig helg!
Kram Helén

Annika
9 år sedan

Tråkigt att ni har dåligt väder. Vi har superfint väder.Ska snart åka hem och ta en tur med träningscykeln. Det gäller att passa på. Ha en fin kväll. Kram Annika

Lindas plats
9 år sedan

Här är det regn och grått inte alls kul, jag hade tänkt ta mig in till stan för lite shopping, men det får vara för kände inte alls för att vandra runt i regnet om jag absolut inte behöver det.
Ha en fin dag
Kram Linda

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x