Nu gör jag precis ingenting

Det är knappt det finns hopp om livet just nu. Jag har precis kommit hem från jobb och rasat in genom dörren med Mulberryn på en armen och pizzakartongen på andra. Jag är mör. Jag är inte alls van vid att jobba över men när nöden kallar är man ju så illa tvungen. Den så kallade ketchupeffekten. I samma sekund som jag dök ner i soffan, iförd mjukis, med en slice i handen och startade Netflix så kan jag stönat som en hel karl.

Herregud så göttigt det är att komma hem. (Datorn vill autocorrecta göttigt till grötigt. Jo men visst, det är ju inte alls ett opassande ord just nu. Joråsåatte)

Är det därför man har ett jobb? För att det blir så jäkla gött att komma hem? 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

det här känns inte alls bra. inte alls….

Desirée
9 år sedan

Jo, dagens sanning!

Du menar "rätt så mycket mer pengar per stearinvolym" hahaha!!

Frida Svensson
9 år sedan

VAD ÄR DET DU SÄGER!!! *irrar med blicken i full panik* Vilket trauma! Nu blev jag skiträdd för Voluspa. Och en centimeter är ju rätt så mycket på de där små ljusen!. hmmmm…..

Frida Svensson
9 år sedan

och idag är det torsdag men det känns som en fredag. min man kommer hem och jag ska gå all in på hemmamys med tacokväll! =) ha en fin helg!

Desirée
9 år sedan

Åhhh, vad jag längtar efter sådana dagar. Dagarna har jag i och för sig redan men "stöna som en karl i soffan kvällar" är långt ur sikte med kidsen och vardagsbestyr.

Du, de där ljusen – Voluspa. De är mina favoriter. Men numera har jag det som ett kall att berätta om vilka förödande konsekvenser det ger om man inte har dem under uppsikt!
Det står i yttepytteliten text att man måste släcka dem när det är 1 cm stearin kvar i botten. Jag glömde det en gång och hela kupan exploderade och lämnade ett djupt brännmärke i min vita byrå.
Visste du redan?
Kram

Gabriella
9 år sedan

Tack för peppen!
"Stönat som en hel karl" haha den var bra:) Pizza, mjukisar och netflix lät helt rätt efter en sådan dag!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x