Är det bara jag som fullkomligen försmäktar

Alltså svettfaktorn på mitt kontor nu är bara inspeakable! Det är så kvavt och varmt att jag gick ut till sekreteraren och frågade om han verkligen skulle tycka det var konstigt om jag jobbade i bikini. Och ja, det tyckte han. Han sa det inte per se men blicken sa allt. Så jag klampade in till mig igen, sitter demonstrativt vänd mot fönstret och stånkar vatten, har vi kallt vatten. I was not made for this weather!

Nu är det såhär mina vänner. Vi är klara med budgivningen. Alla är nöjda och vi har kommit överens. Men nu ska en besiktningsman komma dit och berätta om allt som är, kan bli och troligen kommer vara en framtida katastrof och skrämma livet ur mig. Och banken är så sträng och skrämmande och tankarna på om vi verkligen kommer ha ha råd med mat på bordet och hur blir det med barn, har man ens råd med dem slukar mig! Så, budgivningen check! Nu kör vi nästa steg! 

Om en visste det var såhär jobbigt att köpa hade jag bott kvar hos mor och far hela livet! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
9 år sedan

Jag längtar tills jag får komma och besöka er och vovven i nya huset och jaaaaa det är waaay too hooot!! Avskyr sommaren blörk.

Desirée
9 år sedan

Nää …i förhållande till vad anticimex tar för att fånga en råtta så låter det som ett kap! 🙂
De första åren kom vi bara inte överrens om hur, var o.s.v och med åren blev vi kräsnare. Jag vill knappt erkänna det ….men vi trivs bra i stan med närheten till allt, sen har vi vårt lilla torp som vi kan åka ut och lägga arbetstimmar på om vi känner för det.
P.s. Var rädd om naglarna!

Frida Svensson
9 år sedan

letar ni fortfarande!? åh herregud, hur håller man hoppet uppe så länge? ja nu har vi bokat en besiktningsman och 10.200 kr vill han ha för jobbet! lät det inte dyrt? risken är väl nu att besiktningsmannen hittar alla möjliga katastrofer så vi känner att vi inte har råd att både köpa och fixa. suck, detta är en rysare! nagelbitare kallas det va? *tittar på mina numera stumpar till naglar*

Desirée
9 år sedan

Det är en konst att bara kunna hitta rätt hus (vi har letat i 5 år ….morr…) Jag väntar med spänning på att få se huset! Lycka till!

vardagskonst
9 år sedan

Men herregud va kul med huset! Jag minns när vi budade på en snordyr lägenhet i början på året
och undrade samma saker rent ekonomiskt, dock vann hela tiden argumentet "men den är ju så fiiin".
Den skenade iväg direkt över vad den egentligen var värderad till så vi backade ur för att inte göra en
dålig affär. Fast jag minns just då när vi bestämde oss för att buda på den att jag tänkte att det där med
ekonomi får lösa sig, man kan käka nudlar om man måste för att få bo fab 😉

Hoppas besiktningen går bra och låt oss (mig) inte vänta för länge på bilder!

http://vardagskonst.se

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x