Tips på en riktigt budgetbra ansiktskräm

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSUTSKICK
budgetbra ansiktskräm
God morgon! Fredag! Inte en vanlig jobb-med-blogg-dag för min del utan en helt vanlig semesterdag. Igår var David och Estrid borta hela dagen och jag hade min jobb-med-blogg-dag. Kombinerat med skön läsning i solstolen, många koppar kaffe och ytterligare några lådor packade. Vår gårdag började något dramatiskt. Ja, vi kommer snart till skönheten, men jag bara måste berätta detta. Vi satt i lugn och ro vid frukostbordet när vi började höra mängder av sirener. Då såg vi att det brann i huset mitt emot vårt. Det välde ut rök från deras garage och tydligen brann en bil där nere. Obehagligt med all den svarta röken. David sprang ner till vårt garage för att kolla om de på något sätt satt ihop med det andra, men det gjorde det lyckligtvis inte. Nu fick vi iallafall fick en bra och pedagogisk möjlighet att börja etablera ”brandtänk” hos Estrid. Man ska gå ut direkt, men inte genom att gå utan genom att krypa på golvet, sen ringer man på hos grannen som kan ringa brandkåren. Och man får inte stanna och ta med sig några leksaker. Det var en nivå rimlig för en två-åring. Även om hon inte förstår innebörden av brand ännu tror jag det är bra att prata om viktiga saker tidigt. Små barn förstår så himla mycket mer än man tror.

Men NU ÄNTLIGEN övergår vi till skönheten. Nu när vi ska flytta har jag haft totalt inköpsstopp på skönhetsprodukter. Istället har jag rensat ut typ 40% av allt jag hade och gett bort till nära och kära. Jag har försökt använda slut på de produkter jag har, allt för att slippa släpa med mig något i onödan. Den här ansiktskrämen fick jag som ett pressutskick. Det är en budgetvariant, i en plastburk, från ett för mig okänt märke. Allt som vanligtvis skulle göra att jag hade ratat den. Men jag är BLOWN AWAY! Jag älskade verkligen denna kräm. Nu är jag nere på botten och skrapar det sista.

Krämen kommer från Ziaja och är en aloe vera kräm. Den kostar ynka 35 kronor! Den innehåller dock mineralolja vilket jag inte alls är förtjust i. Jag brukar få acne av mineralolja, men det har inte varit så farligt med just denna produkt. Det finns dock de som säger att deras ansikten älskar mineralolja. Aloe vera är ett mirakelmedel för huden och få saker vårdar så som aloe vera. Nu under sommarmånaderna när huden får mycket sol och slitage är aloe vera lugnande och väldigt skönt.

Jag rekommenderar varmt denna produkt och du hittar den här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x