Nytt i badrumsskåpen

 Som ni vet bara älskar jag snygga, härliga och lyxiga skönhetsprodukter. Jag tänkte visa er mina senaste tillskott. Efter den konstaterade foglossningen igår kände jag mig deppig (läs: behövde en anledning att köpa dyrt schampo) så jag köpte för första gången ett set med schampo och balsam från Redken. Jag har inte hunnit använda dem än men verkligen längtar tills det är dags. Man undrar ju om dyrare hårvård verkligen är bättre än budget. 

Min gamla ögonskuggsprimer hade blivit gammal och luktade dåligt och då är det soptunnan direkt som gäller. Jag tog en sväng om Kicks och blev rekommenderad denna primern från Smashbox. Så, vi får se om jag rekommenderar den till er.

Oj oj oj vad jag har det bra nu ska ni veta. Jag är hemkommen, dricker ett glas julmust i vinglas, mjukisarna är på och vi har alldeles precis varit och storhandlat. Jag sitter i köket och bloggar och David står här bredvid och kockar. Färsbiffar med blomkåls- &västerbottenostgratäng. Alltså, dör! Jag ääääälskar när han lagar mat för det blir alltid så sjukt sjukt gott!

Vad gör jag mer? Jag lyssnar på SVT och förfasas över Sverigedemokraternas beslut att rösta på Alliansens budgetförslag. Ta mig rätt, som Folkpartist är jag ju också för Alliansens budgetförslag, men den politiska sörja som nu råder är allt annat än rolig. Nu blir det regeringskris och ve och fasa så riskerar vi ett nyval och om det blir av så kan väl ingen förutspå konsekvenserna av detta. Ja, det är verkligen oroliga tider vi lever i. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
På Selmas gata
9 år sedan

Så lyxigt med en egen kock! Min sambo har många bra kvaliteter, men laga mat är icke hans grej:-p Jobbigt som tusan med foglossning (hade ett vetebälte från Lundmyr som hjälpte lite vill jag minnas), men schysst med "tröstshopping", alltid en bra idé. Håller för övrigt med dig om politiken! kram/tanja

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x