In every woman is a queen

 Har ni sett så sjukt snygga underkläder som finns på Kappahl just nu? Vackra, sensuella men ändå prisvärda. Jag får väl erkänna att detta gravida tillstånd inte direkt uppmuntrar till spets och fluff utan det är med tacksamhet jag rotar fram stora urtvättade bomullstrosor på morgnarna. Men likväl så är det något speciellt med vackra underkläder tycker jag. De är vackra såväl i underklädeslådan som på kroppen. Vetskapen om att man bär vackra underkläder kan göra något visst med hållningen. 

Dock bör det tilläggas att det finns inget som är så osexigt som obekväma underkläder, eller de underkläder man köpt för någon annans skull och som man kanske inte känner sig så värst fin i ändå. Nej usch, bort med de underkläderna. De får en bara att känna sig ful och utklädd.

 

Thank god att denna dag är över. Jag har varit på utbildning hela dagen och jag får erkänna att en hel dags sittande inte var det härligaste för min rygg. Idag blir det en sån kväll när jag ska vara extra härlig mot mig själv. En lång och varm dusch, smörja mig med någon härlig olja, äta (återigen) divine middag – Davids egna fiskgratäng – och sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på vad SVT har att säga om den regeringskris vi befinner oss i. Kan ni förstå att det blir extraval i mars? 22 mars närmare bestämt. 4 dagar innan jag beräknas föda. Herregud, hoppas jag kan förtidsrösta! 😉 
Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sofi
9 år sedan

Gokväll!

Å så snygga underkläder!
Är ju också gravid och håller med om att stora bomullstrosor är underskattade!;)
Nu ska jag spana in lite snygga klänningar som du tipsade om!

Kram och trevlig kväll!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x