Förlossningsskönhet och mamma-meetup!

Idag tänkte jag visa tre pärlor och räddare i nöden som jag tog med mig i min förlossningsväska. Miniförpackningar av oparfymerad schampo, balsam och tvål. När man stod där på BB kände jag instinktivt att jag inte ville ha något som luktade parfymerat nära bebisen. Man var ju så mycket hud mot hud och då ville jag verkligen bara lukta mamma. Dessa tre var verkligen kanon och hittades för en liten peng på Apoteket hjärtat. Så det är dagens tips till alla blivande mammor där ute!

Nu till något än mer spännande! (kan knappt bli mer spännande än skönhetsprodukter, men vi försöker) Mamma-meetup! Ni är ju en hel del mammor som läser bloggen, antingen här direkt eller genom mina länkar på Facebook. Och jag undrar om någon är intresserad av ett mamma-meetup? Vi kan träffas ett gäng, spontant och lite sådär enkelt och ledigt. En fika där vi pratar lite bebisar, hjärta och smärta och bara är. Är det någon som är intresserad? Och ni som läser från Fejjan får ju ge en shoutout där istället om ni är intresserade. Beroende på hur många vi blir så får vi se om det blir parken, på café eller hemma hos mig. Skriv en kommentar här eller på Fejjan eller släng ett mail till mig på frida_g_svensson [a] hotmail.com.

Häng på! Det blir skoj! Och vill någon utan barn hänga på så är ni självklart också välkomna, så bara släng iväg en rad!

No Responses

 1. Anonym skriver:

  Jag vill!! ???

  /
  Christina och Alma

 2. Caroline skriver:

  Såklart vill jag också!

 3. Frida Svensson skriver:

  men åh ja! då är vi tre mammor och tre barn! det är helt legit! då är man officiellt en grupp värdig en mamma-meetup!

 4. Caroline skriver:

  Det tycker jag låter trevligt 🙂
  Kul och träffa och kanske lära känna andra med barn . Även utan barn är såklart trevligt :p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *