Sniph har gett mig lösningen

I SAMARBETE MED SNIPH

sniph-1
Jag bara måste berätta om Sniph. Ni vet ju hur jag älskar att hjälpa, promota och samarbeta med coola kvinnor och män. Här är inget undantag. Sniph är en prenumereringstjänst där du som medlem var månad introduceras till en noga utvald doft. Den här tjänsten är så proffsig. Sniph sorterar in sina dofter i fyra olika doftgrupper, komplexitet och noter. Därefter delas parfymerna upp i grupperna trending now, female classics, clean och avant garde. Du väljer vilken grupp du vill tillhöra. För 159 kr i månaden får du upptäcka en ny parfym varje månad. Ingen bindningstid och direkt hem i brevlådan.
sniph-2
Jag valde gruppen trending now och fick parfymen Gucci Bamboo EdP. Hur sjukt är det att jag sen älskade den och att den passar mig PERFEKT!? Men det är sant. Sniph doserar parfymer i mindre provrör och skickar sedan med dig ett etui i vilket du kan lägga röret. Varje månad får du ett nytt rör och du kan byta ut innehållet i ditt etui och därmed alltid få med dig din parfym.
sniph-3
Varför är detta då perfekt för mig? Jo, jag har hittat säkert 30-40 parfymer jag skulle vilja ha. Men jag är inte så intresserad av parfymer och tycker det är fasligt dyrt. Det gör att jag ofta bara kör på en eller två parfymer åt gånger och köper nytt först när det är slut. Men det blir också lite tråkigt. Jag får aldrig till den där doftgarderoben som är så dekadent och eftertraktansvärd. Men nu får jag det!
sniph-4
Jag fick som sagt Gucci Bamboo EdP i  doftgruppen floral fruit chypre. Den beskrivs som nysmittade blommor, fruktiga cocktails och doftens umami: chypre. En lätt komplexitet och med noterna bergamott, liljor och sandelträ. Hallå, lilja är typ min bästa parfymdoft!
sniph-5 sniph-6
Jag fick tummen upp av Estrid som tyckte jag luktade himla gott! <3

Wow wow wow, vad jag älskar grundarna till Sniph. Deras arbete är så ambitiöst, precis vad marknaden behöver och vill ha och så är allt sjukt estetiskt tilltalande. Jag kan verkligen rekommendera att testa detta eller varför inte ge bort som present?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Malin - Gratisprinsessan
7 år sedan

Hej! Jättefin blogg du har 😊 Vad kul att du också ska på bloggminglet! Vi ses i vimlet 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Malin - Gratisprinsessan
7 år sedan

Hej! Tack! Det ska bli jätteskoj att ses idag! Kom fram och säg hej i vimlet! <3

Angelica
Angelica
7 år sedan

Hej Frida! Här kommer en riktigt dum fråga…
Hur uttalas det? Sniff, snajp eller snipp? Läste frågor och svar på deras hemsida utan svar. Tänker att detta vill jag berätta vidare om o då gärna uttala namnet rätt så jag framstår som sakkunnig, hehe!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

jag tror sniff! =) men jag tänker bara snippa snippa snippa! =) haha men jag tänker parfym, att lukta, to sniph. Så sniff helt enkelt. Ja ja ja rekommendera vidare. så bra grej!

Elin
Elin
7 år sedan

Detta låter ju som en bra idé men tjänsten har fått rätt så mycket kritik gällande varumärkesintrång. Hur ser du som jurist (vet ej din inriktning…) på detta?
https://deprecated.daisybeauty.com/web/kicki/blogg/-/blogs/386870;jsessionid=F184A7DF573722308F587B193B115C45

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
7 år sedan

hej. jag arbetar inte alls med denna typ av juridik så från den synvinkel har jag ingen åsikt. jag såg också sedan att de fått frågor kring hur de överför parfymen och om det är tillåtet. de är ett nystartat företag och jag tror och hoppas att de tar till sig kritiken och arbetar med frågorna.

Elin
Elin
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Tack för ditt svar. Jag hoppas verkligen att alla tveksamheter kring deras idé löser sig då jag tycker att det verkligen är en toppenidé.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x