January favorites 2012

Jag är himla glad! Jag har bestämt mig för att göra fler youtube-videos och sagt och gjort gjorde jag en idag. Det är en hel del jobb med att filma, klippa, redigera och uploada och jag har varit nedsjunken i iMovie hela långa dagen.

Jag tycker det är så otroligt roligt att göra dessa filmer. Att få dela med mig av min passion, smink och skönhet, även i ett rörligt forum, och inte bara i skrift. Jag pratar engelska i mina filmer eftersom de ska vara gångbara för alla som kollar sminktutorials på Youtube. Jag hoppas ni gillar min video. Om ni vill se fler hojta gärna till! Några särskilda önskemål? Alla tips tages tacksamt emot!

Filmen ovan är en klassiker. Nämligen de månatliga favvisprodukterna som redovisas under etiketten ”monthly favorites”. Här får ni en blandning av kropssprodukter, ansiktsprodukter och smink!

Enjoy!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ajna
Ajna
10 år sedan

Men gud så bra att kommentaren träffade mitt i prick! Det kan vara svårt att förmedla vad man tycker om någon utan att låta som att man är smått förälskad. Fast i och för sig så låter det ju faktiskt inte så dumt heller? En liten girlcrush skadar aldrig!

Nej, jag bor inte i Skåne. Mig hittar man numera på västkusten, i Strömstad närmare bestämt. Jag är snart 22 år gammal och jobbar på ett norskt skoföretag!

Kram!

Cuntless Lux
10 år sedan

@Ajna: Tack finaste finaste du för din kommentar. Jag har tänkt på den hela dagen och blivit så otroligt glad! Jag uppskattar verkligen varje läsare och varje kommentar. "lyxig kvinnlighet" säger du. Ah, give me more! Detta måste vara den mest fantastiska kommentar jag någonsin fått. Wow!!

Vad är du för tjej? Bor du också här nere i Skåne? Stor kram på dig!

Ajna
Ajna
10 år sedan

Älskar din video! Har länge läst din blogg och tycker så så så mycket om den men nu blev den ännu bättre. Du verkar vara en sån härlig person och hela du andas någon slags lyxig kvinnlighet.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x